sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

ING Bank România a obţinut anul trecut un profit net de 1,06 miliarde lei, în creştere cu 3%

EconomieING Bank România a obţinut anul trecut un profit net de 1,06 miliarde lei, în creştere cu 3%

”Urmăm în continuare strategia noastră axată pe inovaţie şi experienţa clienţilor, care rămâne la fel de relevantă în această perioadă. Rezultatele financiare solide ne facilitează implicarea sporită în creditarea economiei reale, demonstrată de creşterea cu 10% a portofoliului nostru de credite, dar şi aplecarea către nevoile clienţilor noştri, faţă de care rămânem aproape”, spune Mihaela Bîtu – CEO ING Bank România.

Portofoliul de credite brute a crescut anul trecut cu 10%, la 37,3 miliarde lei.

În segmentul Business Banking, dedicat antreprenorilor români, ING a continuat să acorde împrumuturi cu garanţii de stat şi dobânzi subvenţionate în cadrul programului IMM Invest Plus, în valoare de aproape 600 milioane de lei.

ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,4 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări.

Înfiinţată în 1994, ING Bank România este a patra bancă în top 10 bănci locale, conform activelor. ING Bank România este o bancă universală cu peste 1,7 milioane de clienţi din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri şi Mid-Corporate şi Wholesale Banking.

 

Vezi si alte articole...