marți, iunie 18, 2024

Ioana Simion, despre divorțul de Ilie Năstase. Ce se întâmplă, de fapt, între ei: „Trebuie să recunosc”

Din OrasIoana Simion, despre divorțul de Ilie Năstase. Ce se întâmplă, de fapt, între ei: „Trebuie să recunosc”

Ioana Simion a vorbit despre divorțul de Ilie Năstase, după zvonurile apărute în ultima perioadă. Soția fostului jucător de tenis neagă că s-ar fi despărțit de acesta.

Au apărut din nou speculații despre un posibil divorț între Ioana Simion și Ilie Năstase. Despre povestea lor de dragoste se știe că este una tensionată și plină de episoade de despărțiri și împăcări. În schimb, de data aceasta, soția fostului jucător de tenis declară că nu este vorba de niciun divorț și că nu s-a despărțit de partenerul ei.

„Nimic adevărat, absolut nimic. Suntem ok, suntem la Constanța, cu familia mea”, a declarat Ioana Năstase, la Antena Stars.

De la cine a primit buchetul de trandafiri

Recent, Ioana Simion a primit un buchet de trandafiri, însă nu era de la Ilie Năstase. Acum, bruneta a făcut lumină și a explicat de la cine a primit florile. Bărbatul care i-a oferit buchetul este un prieten de familie și în niciun caz nu e un admirator.

„Acei trandafiri erau oferiți de către un prieten de familie de la Brașov. Soția lui știe că mie-mi plac foarte mult trandafirii albi și tocmai de aceea mi-a oferit. Dar cele mai multe flori mi le oferă Ilie. Aseară mi-a luat un buchet imens de trandafiri cu crini. Trebuie să recunosc că eu nu stau în casă fără flori.”

Nici Ilie Năstase nu s-a lăsat mai prejos, care i-a luat soției sale un buchet uriaș de flori. Ioana Simion spune acum că obișnuiește să primească destul de des flori din partea fostului jucător de tenis.

ioana-simion-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Ioana Simion recunoștea că are probleme cu Ilie Năstase

Ioana și Ilie Năstase sunt împreună de aproximativ patru ani, iar de trei sunt căsătoriți. De curând, într-un interviu pentru Click, cea de-a cincea soție a lui Năstase recunoaște că au probleme în relație.

Ioana Năstase anunța că nu mai locuiește împreună cu Ilie Năstase în București. „Acum sunt în București, nu sunt împreună cu Ilie, nu sunt la Ilie acasă. Sunt la mine acasă. Of, câte aș avea să îți spun despre tot ce se întâmplă între noi doi, dar nu vreau să vorbesc public nimic”, a explicat ea.

„O căsnicie este bazată pe respect reciproc între doi parteneri”

Totodată, Ioana Năstase s-a arătat foarte dezamăgită de relația pe care o are acum cu Ilie Năstase, a dat de înțeles că nu se mai înțeleg. „Ilie nu mi-a făcut nimic de 8 Martie. Nu mi-a dat niciun buchet de flori. Însă nu mă mai surprinde nimic de la el. Nu știu dacă pot să îi zic mariaj ce se întâmplă între mine și Ilie. Eu văd altfel o căsnicie.

O căsnicie este bazată pe respect reciproc între doi parteneri. Mai multe nu vreau să vă zic. Pentru că nu vreau să vorbesc despre ce se întâmplă între mine și Ilie la momentul actual”, a mai zis ea pentru aceeași sursă.

Vezi si alte articole...