duminică, mai 26, 2024

IPJ Ilfov a acordat amenzi de peste 300.000 de lei în localitățile Sintești și Jilava pentru diverse infracțiuni, cum ar fi furtul de curent sau traficul de droguri

Din OrasIPJ Ilfov a acordat amenzi de peste 300.000 de lei în localitățile Sintești și Jilava pentru diverse infracțiuni, cum ar fi furtul de curent sau traficul de droguri

Polițiștii din cadrul IPJ Ilfov au acționat în localitățile Sintești și Jilava, acordând 40 de amenzi cu o valoare totală de peste 300.000 de lei pentru diverse infracțiuni, cum ar fi furtul de curent, traficul de droguri și altele. În plus, o persoană a rămas fără dreptul de a deține arme de foc.

Polițiștii din cadrul IPJ Ilfov au acționat în forță în localitățile Sintești și Jilava, acordând 40 de amenzi cu o valoare totală de 309.180 lei pentru diverse infracțiuni, cum ar fi traficul de droguri, depozitarea ilegală a deșeurilor, furtul de curent sau nerespectarea regimului armelor și munițiilor. În cadrul acțiunii au fost controlate 131 de autovehicule și verificate patru societăți comerciale.

„Nouă locații au fost verificate împreună cu reprezentanții Gărzii de Mediu, iar trei locații au fost verificate de polițiștii de la supravegheri judiciare”, a precizat Biroul de presă al Inspectoratului Poliției Județene (IPJ) Ilfov.

Polițiștii din cadrul IPJ Ilfov au acordat 40 de amenzi cu o valoare totală de 309.180 lei în cadrul unei acțiuni de control efectuată în localitățile Sintești și Jilava.

Acțiunea a vizat diverse infracțiuni, precum traficul de droguri, depozitarea ilegală a deșeurilor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, furtul de energie electrică și altele. În urma controalelor, un operator economic a fost încetat, iar unui altuia i-a fost confiscată suma de 160 de lei. De asemenea, un bărbat a rămas fără dreptul de a deține arme de foc, iar șapte certificate de înmatriculare a vehiculelor au fost reținute.

Vezi si alte articole...