miercuri, mai 29, 2024

Joi, 16 mai 2024, Radu Mihaiu îi așteaptă pe bucureșteni la o nouă întâlnire, în Cartierul Andronache

Din OrasJoi, 16 mai 2024, Radu Mihaiu îi așteaptă pe bucureșteni la o nouă întâlnire, în Cartierul Andronache

Joi, 16 mai 2024, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, organizează o nouă întâlnire cu locuitorii din comunitatea pe care o administrează. Oamenii sunt invitați să participe la această sesiune care va avea loc în Cartierul Andronache. Începând de astăzi, de la ora 18:00, rezidenții din Cartierul Andronache sunt așteptați la o întâlnire cu primarul Radu Mihaiu, care se va desfășura la intersecția străzilor Oituz, Ion Floruță și Gheorghe Roventa. Scopul acestei întâlniri este de a găsi soluții optime care să fie în beneficiul întregii comunități.

Pentru a asigura o comunicare mai eficientă cu cetățenii din Sectorul 2, Primăria a propus o serie de teme care vor fi discutate în cadrul întâlnirii:

  • Dezvoltarea locurilor de joacă și a grădinilor urbane din Sectorul 2
  • Realizarea unei noi grădinițe
  • Sistematizarea Cartierului Andronache
  • Îmbunătățirea Parcului Valea Saulei

Primăria a subliniat importanța colaborării cu cetățenii pentru implementarea de schimbări pozitive în Sectorul 2. Această întâlnire va oferi oportunitatea unui dialog deschis, în care toți participanții vor putea să-și exprime opiniile și să aducă în discuție problemele cu care se confruntă în viața de zi cu zi. Radu Mihaiu își propune să interacționeze direct cu cetățenii din proximitate pentru a înțelege mai bine nevoile și preocupările acestora.

„Suntem o comunitate și numai împreună vom reuși să schimbăm în mai bine sectorul în care locuim”.

În plus față de temele menționate anterior, participanții vor fi informați despre proiectele în desfășurare și cele planificate de către Primăria Sectorului 2. Discuțiile vor acoperi atât proiectele care au fost deja implementate, cât și cele propuse pentru viitor de către administrația publică.

Vezi si alte articole...