sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Kaufland inaugurează un nou magazin în Domnești, lângă Jumbo Militari

Din OrasKaufland inaugurează un nou magazin în Domnești, lângă Jumbo Militari

Kaufland inaugurează al treilea magazin din județul Ilfov în localitatea Domnești. Acesta este situat pe Strada Hornbach, nr. 23, lângă Jumbo, în complexul West Park de la intrarea în București dinspre A1.

Magazinul Kaufland Domnești este deschis zilnic, între orele 07:30 – 21:30, de luni până sâmbătă, respectiv 08:00 – 19:30 duminica.

Noul hipermarket dispune de un total de 233 de locuri de parcare, dintre care 10 pentru persoanele cu dizabilități, 6 pentru părinți și 4 locuri cu acces la stațiile e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice. De asemenea, dispune și de parcări pentru biciclete.

Interiorul magazinului Kaufland Domnești din incinta West Park Militari

Acesta dispune de 8 case de marcat, dintre care 6 express, de tip self check-out, raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de 24 metri, brutărie, raion de produse congelate și punct Grill în exterior.

Galeria comercială are o varietate de magazine și servicii, printre care o farmacie, cofetărie și pizzerie, precum și o farmacie veterinară.

În West Park Militari, pe lângă Kaufland, funcționează și magazinele de mari dimensiuni Jumbo, Hornbach, XXX Lutz, o unitate Lidl și complexul comercial Fashion House Outlet.

CITEȘTE ȘI: Fashion House Outlet a atras 13 milioane de vizitatori în 12 ani

Vezi si alte articole...