sâmbătă, aprilie 20, 2024

Liviu Dragnea e în stare de șoc! Cine este, de fapt, noul iubit al Irinei Tănase

ActualitateLiviu Dragnea e în stare de șoc! Cine este, de fapt, noul iubit al Irinei Tănase

Liviu Dragnea e istorie! Irina Tănase și-a găsit un nou partener, după despărțirea de fostul lider social-democrat. Este vorba despre un renumit om de afaceri libanez în vârstă de 53 de ani.

Liviu Dragnea e în stare de șoc! Cine este, de fapt, noul iubit al Irinei Tănase

Irina Tănase a postat pe pagina ei de socializare o fotografie cu un buchet uriaș din trandafiri roșii și roz, alături de un mesaj pentru cel despre care se spune că ar fi actualul său iubit.

„Lucrurile simple care înseninează o zi ploioasă”, a scris Irina Tănase în postarea respectivă.

Informațiile apărute în presă în ultima vreme arată că Irina Tănase are, în momentul de față, o relație cu un milionar libanez, în vârstă de 53 de ani, Roger El Akoury.

Supranumit „Regele medicamentelor”, acesta și un grup de prieteni au pus bazele companiei cu o investiție de 20.000 de dolari în perioada studenției.

Afacerile au prosperat, compania a fost listată la Bursă, la acea vreme fiind cotată la o valoare de piață de 400 de milioane de euro.

Amintim că Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit în 2021, când au existat zvonuri că l-ar fi înșelat pe politician după condamnarea la închisoare a acestuia.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri.

Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta.

Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment”, a spus atunci Irina Tănase pentru gândul.ro.

Irina Tănase a revenit pe rețelele de socializare

În altă ordine de idei, Irina Tănase a postat pe pagina ei de socializare și o poză din Abu Dhabi, din Hudariyat Island, în Emiratele Arabe Unite. În dreptul ei a scris „TBT” („throwback thursday”, sintagmă folosită pentru repostarea pozelor mai vechi).

Irina Tănase apare îmbrăcată într-o rochie albă, o pereche de papuci Hermes de circa 3.000 de lei și alături are o geantă neagră.

Vezi si alte articole...