joi, mai 23, 2024

Lucrările la Pasajul Metalurgiei se apropie de final

Din OrasLucrările la Pasajul Metalurgiei se apropie de final

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a prezentat ultimele noutăți despre stadiul lucrărilor de la Pasajul Metalurgiei (cunoscut și sub numele de Europa Unită). Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook în data de 25 martie 2023, Băluță a anunțat că asfaltul necesar pentru finalizarea uneia dintre rampele pasajului a fost livrat și deja turnat, utilizându-se aproximativ 6 tone de material.

De asemenea, edilul a menționat că în această săptămână se va turna asfalt și pe cea de-a doua rampă. Băluță a publicat și un videoclip de pe șantier pentru a ilustra progresul lucrărilor.

A venit asfaltul la Pasajul Europa Unită!
Prima rampă a primit astăzi unul dintre straturile suport pentru calea de rulare. Același „tratament” îl vom aplica și celei de-a doua rampe, cel mai probabil săptămâna viitoare, a afirmat Daniel Băluță.

Potrivit informațiilor prezentate, termenul pentru finalizarea lucrărilor la Pasajul Metalurgiei este de 18 luni de la data începerii, adică din februarie 2022. Astfel, se estimează că acest pasaj rutier va fi gata în luna august a anului 2023.

Vezi si alte articole...