duminică, mai 26, 2024

Mai puține vizualizări de anunțuri imobiliare în aprilie. Prețurile rămân constante

ImobiliareMai puține vizualizări de anunțuri imobiliare în aprilie. Prețurile rămân constante

Comparativ cu luna martie, prețurile medii ale apartamentelor vechi din București din sectoarele 1 și 6 au stagnat, iar cele din sectoarele 4 și 5 au înregistrat scăderi de 1%, arată datele Storia.

În același timp, prețurile medii de cumpărare din sectorul 2 au scăzut cu 2%, iar prețurile apartamentelor din sectorul 3 au avut o creștere temperată, de 1%.

În ceea ce privește locuințele noi, s-au înregistrat creșteri de 2% în sectorul 6 și de 3% în sectorul 1. Scăderile au fost temperate în sectoarele 2 și 4 (-1%), în timp ce în sectorul 5 s-au înregistrat scăderi ale prețului mediu de 5%.

La nivelul celor mai mari zece orașe, prețul mediu per metru pătrat, raportat la numărul de anunțuri din fiecare zonă, a ajuns la 1.457 euro în luna martie, cu 0.2% mai mare decât în luna anterioară.

Conform celor mai recente date de pe Storia.ro în luna aprilie românii au vizualizat cu 16% mai puține pagini cu anunțuri imobiliare decât în luna martie și au realizat cu 15% mai puține contactări.

Durata de viață a anunțurilor active a crescut cu 1% față de luna anterioară, dar este similară cu cea din aceeași lună a anului trecut.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESS| ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Apartamentele cu 2 camere, cele mai multe anunțuri de vânzare și închiriere

Vezi sursa originala: Moneybuzz.ro

Vezi si alte articole...