sâmbătă, aprilie 20, 2024

Mamă eroină! O româncă a rămas însărcinată în fiecare an, timp de 20 de ani!

Femeiadeastazi.roMamă eroină! O româncă a rămas însărcinată în fiecare an, timp de 20 de ani!

Georgiana Văcaru, o femeie din satul Cotenești (comuna Stoenești – Argeș), a devenit cunoscută în toată țara pentru numărul impresionant de copii pe care îi are. Și nu orice copii, ci nu mai puțin de 20 de copii, la doar 42 de ani!

Georgiana Văcaru, o mamă eroină!

Potrivit presei din România, Georgiana a rămas însărcinată aproape în fiecare an, începând cu vârsta de 19 ani. Femeia din Argeș a fost completată și de soțul ei, care a afirmat că Dumnezeu a vrut ca în familia lui să vină 10 băieți și 10 fete.

„Ne descurcăm bine. Eu îi mai antrenez.. hai să facem lucrul ăsta… Nu pot să-i pun pe cei mici să facă lucruri de om mare, fiecare după puterea lui. Să vă spun drept, nu am ceva anume să mi se pară greu. Mai greu mi se pare când trebuie să fiu plecată, când mai nasc… Că sunt cu gândul tot timpul la ei”, a spus Georgiana Văcaru pentru Muscel TV.

O mamă model, iubitoare și credincioasă!

Cu toate acestea, Georgiana nu pare să fie deloc deranjată de numărul mare de copii pe care îi are. Ba mai mult, ea se bucură de fiecare nouă adăugare la familia sa și spune că îi iubește pe toți la fel de mult.

„De plănuit nu am plănuit nici să avem 1, nici 10, nici 20. Așa a fost de la Dumnezeu, să avem 10 fete și 10 băieți. Ne descurcăm binișor. Nu putem nici să ne lăudăm, dar nici să ne văităm. Suntem între limite”, a spus și Iosif Văcaru, soțul mamei care a născut de 20 de ori.

Nu este ușor să ai atât de mulți copii, dar Georgiana și soțul ei fac față cu brio. Cu toate acestea, au fost și momente dificile, iar familia a trecut prin multe greutăți pentru a-i crește pe toți acești copii minunați. Dar iubirea, credința și răbdarea lor nu au cunoscut limite, iar asta este ceea ce i-a ajutat să treacă peste toate problemele.

Georgiana Văcaru este o femeie puternică și admirabilă, care a reușit să facă ceva ce puțini oameni ar putea realiza. Îi dorim multă sănătate și fericire, iar familia sa să fie mereu binecuvântată!

Vezi si alte articole...