joi, iulie 18, 2024

Marți seara s-a produs un incendiu într-o garsonieră din sectorul 3 al Capitalei

Din OrasMarți seara s-a produs un incendiu într-o garsonieră din sectorul 3 al Capitalei

Marți seară, în Sectorul 3 al Capitalei, un incendiu a izbucnit într-o garsonieră. Locatarii au sunat la 112 după ce fumul a început să se simtă puternic. Cinci autospeciale de stingere, o mașină de descarcerare și trei ambulanțe au fost trimise la fața locului pentru a stinge focul și a oferi ajutor persoanelor vătămate. Toti locatarii au fost evacuați din clădire.

Echipele de pompieri au evacuat zeci de persoane pentru a preveni intoxicarea cu fum. Totuși, 13 persoane au suferit atacuri de panică din cauza situației. Ele au fost sfătuite să meargă la spital pentru îngrijiri medicale amănunțite, dar au refuzat, acceptând doar ajutorul oferit la locul incidentului.

Garsoniera se afla la primul etaj al imobilului și fumul a ajuns rapid până la etajul 4 și mansardă. Locatarii au spus că au simțit mirosul de fum, dar nimic mai mult. Ei au fost evacuați până când pompierii au stins incendiul. Procesul a durat aproximativ o oră, iar persoanele evacuate au putut să se întoarcă în locuințele lor. Nu s-a putut determina cu precizie care a fost cauza incendiului.

Vezi si alte articole...