miercuri, mai 29, 2024

Nicușor Dan își depune astăzi, 25 aprilie 2024, candidatura la Primăria Generală a Capitalei

Din OrasNicușor Dan își depune astăzi, 25 aprilie 2024, candidatura la Primăria Generală a Capitalei

Joi, 25 aprilie 2024, Nicușor Dan își depune candidatura la Primăria Generală a Capitalei și dosarele cu semnături. Actualul primar al Capitalei a declarat că nu este deloc simplu „să strângi corect mii de semnături”. Programat pentru ora 16:30, acest moment important va avea loc la Biroul Electoral de Circumscripție al Municipiului București, situat pe strada Batiște nr. 13, Sectorul 2.

Nicușor Dan va acorda și declarații de presă începând cu ora 15:30. Este important de reținut că, până la data de 30 aprilie, ora 23:59, partidele politice, alianțele, organizațiile cetățenilor aparținând minorităților naționale și candidații independenți își pot depune candidaturile la birourile electorale.

Actualul primar al Capitalei a dorit să adreseze mulțumiri bucureștenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii sale la Primăria Municipiului București, precum și tuturor voluntarilor implicați în acest proces. De asemenea, Nicușor Dan a subliniat că nu a fost deloc ușor să adune, în mod corect, mii de semnături.

În încheiere, a invitat susținătorii săi la momentul depunerii candidaturii la Primăria Generală.

„Mulțumesc tuturor bucureștenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei și tuturor voluntarilor care au muncit foarte mult în această perioadă.

Nu e deloc ușor să strângi corect mii de semnături.

Vă aștept pe toți cei care vreți să-mi fiți alături la depunerea candidaturii și a listelor de semnături joi, 25 Aprilie, la ora 16:30 la sediul Biroului Electoral de Circumscripție al Municipiului București din strada Batiștei nr.13, sector 2”, a declarat Nicușor Dan într-o postare pe pagina de Facebook.

Vezi si alte articole...