miercuri, februarie 28, 2024

Noi informații despre parcările de biciclete din Sectorul 6

Din OrasNoi informații despre parcările de biciclete din Sectorul 6

Autoritățile locale au furnizat actualizări referitoare la parcările pentru biciclete din Sectorul 6. Potrivit informațiilor, locurile de parcare din zona Crângași s-au epuizat în doar 5 minute de la deschiderea înscrierilor.

Într-un comunicat emis miercuri seară, Primăria Sectorului 6 a precizat că, din cele 500 de locuri disponibile, mai erau disponibile doar 45. Perioada de înscriere este deschisă până duminică, inclusiv.

„Cele aflate în zona Crângași s-au epuizat în doar cinci minute, după startul înscrierilor de la miezul nopții”, a transmis Primăria Sectorului 6 pe Facebook.

PS6 a pus la dispoziție un total de 500 de locuri, iar miercuri seara, pe 7 februarie 2024, au mai rămas disponibile 45 de locuri, conform anunțului făcut de autorități. Aceste 45 de locuri sunt amplasate pe Bulevardul 1864 (34 de locuri) și pe Strada George Ranetti (11 locuri). Persoanele interesate să închirieze un loc în parcările de biciclete din S6 pot să se înscrie până duminică, 11 februarie (inclusiv). După aceasta, începând de luni, Administrația Comercială Sector 6 va începe să atribuie locurile în ordinea solicitărilor.

Pașii de urmat sunt următorii: dacă obții un loc, vei primi confirmarea pe adresa ta de e-mail; plătești taxa la casieria Administrației Comerciale și primești imediat cardul de acces în incinta parcării.

„După e simplu! Nu te mai cari cu bicicleta pe scări/în lift, o lași în condiții sigure, civilizate aproape de casă”, precizează PS6.

AICI este linkul pentru înscrieri. Fiecare persoană poate depune cereri pentru maximum două locuri de apartament. Tariful pentru închirierea unui loc este de 200 de lei pe an, iar contractul poate fi prelungit ulterior.

Înscrierile au început miercuri, 7 februarie, la ora 00:00. Cele 10 noi parcări pentru biciclete sunt amplasate în următoarele zone: Calea Crângași, la intersecția cu Mehadia, Strada George Ranetti, Strada Cetatea de Baltă, Strada Partizanilor, Strada Murguța, Bulevardul Anul 1864, Strada Valea lui Mihai, Aleea Pasărea în văzduh, Strada Târgu Neamț, Aleea Romancierilor

Aceste parcări sunt dotate cu panouri fotovoltaice, camere de supraveghere atât la exterior, cât și la interior (conectate la Poliția Locală S6), sistem de avertizare pentru „ușă deschisă”, senzori de lumină, rasteluri numerotate și atribuite nominal, iar accesul se face cu un card.

În plus față de aceste 10 parcări noi, Sectorul 6 mai dispune deja de alte 7 parcări, care sunt deja ocupate.

Vezi si alte articole...