sâmbătă, iulie 20, 2024

Noi locuri de parcare în Sectorul 6. Unde se află?

Din OrasNoi locuri de parcare în Sectorul 6. Unde se află?


Primăria Sectorului 6 a anunțat că a fost creat un număr de 56 de locuri de parcare noi de reședință în sector, oferind astfel bucureștenilor posibilitatea de a beneficia de spații de parcare suplimentare. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 6. Lucrările de trasare a acestor locuri de parcare au fost finalizate marți, 30 mai 2023, în zona din spatele străzii Chilia Veche.

Administrația Comercială a Sectorului 6 va publica în curând aceste locuri de parcare pe site-ul lor, urmând ca ele să fie distribuite în ordinea solicitărilor depuse. Astfel, locuitorii din sector vor avea oportunitatea de a aplica pentru aceste noi locuri de parcare în funcție de necesitățile lor.

„Sunt 56 de locuri, toate de reședință. Colegii de la Administrația Comercială Sector 6 le vor urca pe site, în transparență, și apoi vor fi puse pe platformă și date în ordinea solicitărilor depuse”, a scris PS6.


Primarul Ciprian Ciucu a subliniat că, în adiție la locurile de parcare nou create, se va acorda atenție și aspectului estetic al acestora. Astfel, în parcările realizate se va planta și un număr corespunzător de copaci, având în vedere importanța asigurării umbrei în sector.

În această primăvară, Administrația Publică Locală Sector 6 a finalizat lucrările de amenajare a aproape 1.400 de locuri de parcare noi în sector. Această măsură vine în întâmpinarea nevoilor crescute ale cetățenilor în ceea ce privește parcarea autovehiculelor și se înscrie în eforturile administrației de a îmbunătăți infrastructura și serviciile pentru locuitorii Sectorului 6.

„În parcările pe care le facem plantăm și copaci pentru umbră. Am trecut bine de 4.500 locuri noi”, a subliniat primarul Ciprian Ciucu.


În prezent, Sectorul 6 dispune de 47.000 de locuri de parcare de reședință, în plus față de cele 648 de locuri disponibile în construcțiile Smart. Pentru a face față cererii, Primăria Sectorului 6 a luat măsuri pentru crearea de noi locuri de parcare și reamenajarea celor existente. De asemenea, au fost identificate și anunțate zonele în care s-au efectuat lucrări în acest sens.

În zona Aleea Crăești și Strada Cupolei numărul 1, inclusiv intrarea Vagonetului și strada Dreptății, au fost amenajate 30 de locuri de parcare noi, astfel încât totalul a ajuns la 112 după finalizarea reabilitării.

La data de 20 ianuarie, s-au trasat marcajele pentru noile locuri de parcare în zona blocului M25 de pe strada Dezrobirii.

Începând cu data de 20 ianuarie, au început lucrările de trasare a marcajelor pe strada Partizanilor, urmând a fi continuate în întreaga Microzonă 21, conform anunțului făcut de Primăria Sectorului 6. Lucrările de amenajare în această microzonă au fost finalizate.

Vezi si alte articole...