sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

O femeie de 70 de ani a ajuns la spital după ce o bucată din tavanul unui supermarket din București s-a desprins și a căzut peste dânsa

Din OrasO femeie de 70 de ani a ajuns la spital după ce o bucată din tavanul unui supermarket din București s-a desprins și a căzut peste dânsa

În dimineața zilei de joi, 28 martie 2024, într-un supermarket din Sectorul 3 al Capitalei, o bucată din tavan s-a desprins și a căzut peste o femeie în vârstă de 70 de ani. Echipajul medical a intervenit prompt și a transportat femeia la spital pentru îngrijiri medicale.

Incidentul a avut loc într-un magazin situat pe strada Liviu Rebreanu. O bucată din tavanul acestui centru comercial s-a prăbușit peste femeia în vârstă de 70 de ani. Din fericire, nu au existat alte victime în urma incidentului, iar aproximativ 10 persoane au părăsit locația. Ca măsură de precauție, magazinul respectiv a fost închis temporar.

Potrivit informațiilor furnizate de către ISU București-Ilfov, bucata de tavan desprinsă avea aproximativ doi metri pătrați, potrivit News.ro. Victima, conștientă în momentul preluării, a suferit doar răni ușoare.

„Victima (femeie 70 ani) a fost preluată de un echipaj medical, în stare de conștientă, ulterior fiind transportată la Spitalul Pantelimon, cu traumatisme minore. Celelalte 10 persoane au ieșit din interior fără probleme, iar magazinul a fost închis”.

Personalul medical a comunicat că femeia asupra căreia a căzut bucata de tavan a suferit un traumatism cranio-cerebral în urma impactului.

La locul incidentului au fost trimise două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale în caz de nevoie. De asemenea, polițiștii sunt prezenti la supermarket și desfășoară investigații pentru a stabili circumstanțele exacte în care bucata respectivă de tavan s-a desprins.

Vezi si alte articole...