marți, iunie 18, 2024

O nouă lovitură primită de Simona Halep. Anunţ oficial făcut de WTA

SportO nouă lovitură primită de Simona Halep. Anunţ oficial făcut de WTA

Simona Halep (31 de ani) a ratat premiul pentru lovitura anului, după ce Asociația Tenisului Feminin (WTA) i-a decernat acest titlu polonezei Iga Swiatek (21 de ani).

O nouă lovitură primită de Simona Halep. Românca a fost nominalizată de WTA pentru „Lovitura anului 2022”, premiu care ar fi reprezentat o consolare în condiţiile în care este suspendată pentru dopaj. Simona Halep a câștigat de două ori în carieră premiul pentru pentru lovitura anului, în 2018 și 2021.

Halep a fost inclusă la această categorie grație unui punct reușit în meciul cu Ons Jabeur, din sferturile de finală ale turneului de la Dubai. Românca și-a adjudecat schimbul de mingi în urma unor lovituri din altă lume: smash de rever, urmat de un passing superb în diagonală.

Desemnată jucătoarea anului, Iga Swiatek a câștigat și ancheta pentru cea mai frumoasă lovitură în 2022. Pentru premiul „Lovitura anului 2022” au mai fost nomonalizate Ons Jabeur (Tunisia), Petra Kvitova (Cehia), Angelique Kerber (Germania), Sara Sorribes Tormo (Spania) și Magda Linette (Polonia).

Vezi si alte articole...