sâmbătă, iulie 20, 2024

OFICIAL. Cristiano Ronaldo a semnat un contract cu Al-Nassr. Salariu uriaş pe care îl va primi

SportOFICIAL. Cristiano Ronaldo a semnat un contract cu Al-Nassr. Salariu uriaş pe care îl va primi

Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo, rămas fără club după ce și-a reziliat contractul cu Manchester United în noiembrie, a semnat până în iunie 2025 cu Al-Nassr, a anunţat clubul saudit vineri seară, 30 decembrie. Potrivit BBC, Cristiano Ronaldo va primi cel mai mare salariu din istoria fotbalului, adică aproximativ 200 de milioane de euro anual.

الرياضي الأعظـم عالميًا ?يـوقع رسميًا لـ #العالمي ?#رونالدو_نصراوي pic.twitter.com/BBq469mAYh

— نادي النصر السعودي (@AlNassrFC) December 30, 2022

După ce a semnat contractul cu Al-Nassr, jucătorul în vârstă de 37 de ani a transmis că este „nerăbdător să experimentez un nou campionat de fotbal într-o țară diferită”.

„Sunt norocos că am câștigat tot ce mi-am propus în fotbalul european și simt acum că este momentul potrivit pentru a împărtăși experiența mea în Asia”, a adăugat Ronaldo.

Al-Nassr, club care are 9 titluri de campioană, a descris transferul lui Cristiano Ronaldo drept o „istorie în devenire” și că „va inspira liga noastră, națiunea și generațiile viitoare, băieții și fetele să fie cea mai bună versiune a lor”.

În vară, Ronaldo a refuzat o ofertă de 305 milioane de lire sterline de la o altă echipă saudită, Al Hilal, susținând că era fericit la Manchester United, a mai transmis BBC.

Vezi si alte articole...