vineri, iulie 19, 2024

Patinoarul Berceni Arena, din Sectorul 4, va fi luminat, în fiecare seară, în diferite culori

ActualitatePatinoarul Berceni Arena, din Sectorul 4, va fi luminat, în fiecare seară, în diferite culori

Daniel Băluță transmite că patinoarul Berceni Arena va fi iluminat în fiecare seară, în diferite culori. Primarul ales al Sectorului 4 a publicat mai multe imagini de la noua clădire din București, unde, la sfârșitul lui august, va avea loc Supercupa României – 2024 la hochei pe gheață.

Patinoarul Berceni Arena va fi luminat în culorile curcubeului în fiecare seară, conform declarației lui Daniel Băluță, primarul ales al Sectorului 4. Cu toate acestea, nu s-a specificat încă de când va începe această iluminare. Imaginile realizate la înserare de la noua clădire au fost publicate pe contul său de Facebook, fiind însoțite de următorul mesaj:

„Așa va fi luminat, seară de seară, patinoarul Berceni Arena care, cu siguranță, va deveni una dintre atracțiile de top ale Bucureștiului”.

Daniel Băluță ne informează că probele tehnice la patinoarul Berceni Arena sunt în desfășurare înainte de darea în folosință. Această informație a fost comunicată în cadrul unei conferințe de presă susținute pe 5 iunie. Acest patinoar va găzdui primul meci de hochei disputat în București după o pauză de peste 12 ani – Supercupa României – 2024, la hochei pe gheață, programată pentru 31 august, între CSM Corona Brașov și ACSH Gheorgheni.

Patinoarul Berceni Arena a fost construit de la zero și are două nivele: parter și un etaj. În jurul său, va beneficia de aproximativ 3.000 de metri pătrați de spații verzi.

În interior, sunt amenajate spații de servire în foaier, la parter și la etaj, precum și alte încăperi dedicate serviciilor de garderobă, birourilor, vestiarelor, instalațiilor de gheață, sălii metodice, cabinelor VIP și cabinelor pentru presă.

Costurile pentru noul patinoar olimpic se ridică la 10 milioane de euro. Lucrările, realizate de trei firme contractate de Primăria Sectorului 4, au durat aproximativ 1 an și opt luni.

Vezi si alte articole...