luni, iunie 17, 2024

Pe ce străzi din București sunt restricții de circulație, astăzi

Din OrasPe ce străzi din București sunt restricții de circulație, astăzi

În mai multe zone din București, circulația este parțial restricționată din cauza lucrărilor de infrastructură sau de termoficare. De asemenea, șoferii trebuie să țină cont de faptul că mai multe semafoare nu sunt funcționale.

Info Trafic România furnizează situația traficului din București pentru miercuri, 5 iunie, conform autorităților.

Autoritățile informează că traficul rutier este deviat sau restricționat parțial în următoarele zone din Capitală, din cauza lucrărilor în desfășurare: Prelungirea Ghencea, de la Strada Gârleni până la Strada Brașov: se efectuează lucrări de supralărgire a arterei.

Șoseaua Pantelimon, între Șoseaua Morarilor și Șoseaua Vergului: lucrări la rețeaua de termoficare. Bulevardul Iancu de Hunedoara: lucrări la rețeaua de termoficare. Bulevardul Libertății, între Bulevardul Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie, benzile I și III: lucrări la rețeaua de termoficare. Șoseaua Mihai Bravu (banda I), între Strada Vatra Luminoasă și Șoseaua Iancului: lucrări la rețeaua de termoficare. Banda I a bretelei de circulație de pe Șoseaua București-Ploiești, sensul de intrare în București, în zona intersecției cu Strada General Holban: lucrări la magistrala de metrou M6. Șoferilor li se recomandă să circule cu atenție în aceste zone și să respecte semnalizarea temporară.

De asemenea, Brigada Rutieră a comunicat că în ultimele 24 de ore au avut loc 14 accidente rutiere în București, soldate cu o persoană grav rănită și 13 persoane ușor rănite. În ceea ce privește semafoarele nefuncționale, traficul este afectat în următoarele intersecții: Strada Glinka – Strada Barbu Văcărescu Bulevardul Lacul Tei – Strada Barbu Văcărescu Strada Ceaikovski – Strada Barbu Văcărescu Șoseaua Pantelimon – Bulevardul Ferdinand I Șoferii sunt sfătuiți să fie atenți la traversarea acestor intersecții și să respecte indicațiile agenților de poliție, acolo unde este cazul.

Vezi si alte articole...