joi, mai 23, 2024

Pedro Construct dezvoltă un proiect rezidențial cu 140 de apartamente, în zona Iancu Nicolae, în parteneriat cu fondatorul Credit Amanet

ImobiliarePedro Construct dezvoltă un proiect rezidențial cu 140 de apartamente, în zona Iancu Nicolae, în parteneriat cu fondatorul Credit Amanet

Pedro Construct, companie controlată de omul de afaceri Petre Niculae, dezvoltă – împreună cu asociatul său, Florin Ababe – un nou ansamblu rezidențial în nordul Capitalei, Jolie Village. Investiția în proiect este estimată la 21 de milioane de euro, 12 milioane de euro, reprezentând finanțare de la Libra Bank.

Pe un teren de 8.000 de mp, situat în zona Iancu Nicolae, construcția Jolie Village a început în toamna acestui an și va avea 140 de noi apartamente, într-un cadru de înălțime de maximum P+3, iar termenul de finalizare al întregului ansamblu rezidențial este preconizat pentru finalul lui 2023.

Prețurile apartamentelor pornesc de la 150.000 de euro, iar suprafețele acestora variază între 60 și 400 de mp. De partea de design a proiectului se va ocupa Vox Design Eduard Năstăsoiu.

“Lucrăm la acest proiect de ceva vreme și suntem mai mult decât mulțumiți de produsul finit, Jolie Village fiind un ansamblu cu standarde de locuire premium. Cu finisaje de calitate înaltă, încălzire în pardoseală, tâmplărie de aluminium, piscină și spații verzi în suprafață totală de circa 5.000 de mp, avem mai multe tipuri de apartamente, cu 2, 3 și 4 camere, apartamente cu grădină, dar și câteva penthouse-uri”, spune Florin Ababe, dezvoltatorul Jolie Village.

Conform acestuia, dat fiind contextul economic și mesajele mixte legate de piața imobiliară locală, finanțarea obținută prin Libra Bank – arată, de fapt, un vot de încredere asupra întregii piețe.

Jolie Village este primul ansamblu rezidențial dezvoltat în această asociere dintre oamenii de afaceri, Petre Niculae și Florin Ababe, proiect pe care acesta din urmă îl va coordona cu suportul Luciei Niculae.

“Zona de nord a Capitalei a devenit extrem de populară în rândul părinților care aleg să investească în educația de calitate a copiilor, pentru că majoritatea școlilor de renume, atât internaționale, cât și locale, se află aici. De aceea, considerăm Jolie Village ca formând o comunitate de o calitate deosebită, din care ești mândru că faci parte, pe lângă faptul că nivelul de locuire va fi unul premium”, explică Lucia Niculae, Business Development Director, Pedro Construct.

Florin Ababe este inginer de profesie și are o vastă experiență în antreprenoriat, activând încă din anul 2007 în domenii precum intermediere financiară, telecomunicații și tranzacționarea metalelor prețioase. Acesta a deținut de-a lungul acestor ani business-urile Lion Free Exchange, Credit Amanet, Intelligent Communication System, Swiss Gold, Swiss Diamond București, Swiss Gold Bulgaria, Hong Kong Premium Watches, EAU Beta Trade Solutions, Boutique Watches din Calea Dorobanți – București și Global Landmark Properties.

Pedro Construct, fondată în 1993, a construit de-a lungul celor aproape 30 de ani de activitate, sub managementul fondatorului Petre Nicula, mai multe ansambluri rezidențiale din București: Nusco City, Cloud 9, Exigent One, 19th Residence, 21 Residence sau Zen Living Apartments.

Vezi si alte articole...