sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Pele va fi înmormântat marţi. Brazilia a decretat trei zile de doliu

SportPele va fi înmormântat marţi. Brazilia a decretat trei zile de doliu

Clubul Santos a anunţat că trupul neînsufleţit al lui Pele va fi depus luni la stadionul Urbano Caldeira, de unde brazilianul a încântat lumea, iar marţi vor avea loc funeraliile, informează News.ro. Brazilia a decretat trei zile de doliu.

Trupul lui Pele va fi transportat de la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo la Santos, luni, 2 ianuarie, şi va fi depus pe teren, la stadionul echipei Santos, pentru ca toţi cei care vor să îşi ia rămas bun de la regele fotbalului să o poată face.

Marţi dimineaţă, la ora locală 10:00, va porni cortegiul funerar de la stadion, care va trece prin faţa casei în care locuieşte mama lui Pele, Celeste, în vârstă de 100 de ani, iar apoi va ajunge la cimitirul Memorial Necropole Ecumenica, unde va avea loc înmormântarea. La înmormântare va fi prezentă doar familia lui Pele.

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a decretat trei zile de doliu printr-un decret publicat în Jurnalul Oficial, notează Agerpres. Marele fotbalist brazilian Pele a murit joi, 29 decembrie, la 82 de ani.

Vezi si alte articole...