joi, mai 23, 2024

Piața imobiliară a luat-o razna la Cluj. S-a ajuns la 3000 de euro mp: ”Sper că Boc e mulțumit de calitatea vieții de la Cluj”

ActualitatePiața imobiliară a luat-o razna la Cluj. S-a ajuns la 3000 de euro mp: ”Sper că Boc e mulțumit de calitatea vieții de la Cluj”

Emil Boc e mulțumit de calitatea vieții de la Cluj” Un apartament dintr-un bloc de lângă Iulius Mall Cluj a ajuns să se vândă cu 300.000 de euro.

Apartamentul este catalogat drept ”de lux”, are 100 de mp și costă 3000 de euro pe mp.

”Apartamentul este situat la etajul 3, este compus din doua dormitoare, living generos cu bucatarie, doua bai, dressing, hol si doua balcoane. Este semidecomandat si are o suprafață totală de 110 mp, respectiv 100 mp suprafata utila. Apartamentul se vinde utilat si mobilat modern, cu geamuri termopan, gresie, faianta, parchet, uși interioare, aer conditionat, masina de spalat haine+vase, incalzire in pardoseala și finisaje de calitate superioara. Imobilul dispune de supraveghere video și acces la centru SPA si salon de infrumusetare. Posibilitate de achizitie loc de parcare la demisol. Pret 305000 euro”, se arată în anunț.

Clujenii s-au luat cu mâinile de cap când au văzut prețul și l-au întrebat pe primarul Emil Boc, dacă e mulțumit de calitatea vieții de la Cluj.

The post Piața imobiliară a luat-o razna la Cluj. S-a ajuns la 3000 de euro mp: ”Sper că Boc e mulțumit de calitatea vieții de la Cluj” appeared first on InformatiaCluj.ro.

Vezi sursa originala: InformatiaCluj.ro

Vezi si alte articole...