luni, mai 20, 2024

Acord strategic de colaborare între Romarm și un producător american de drone militare și civile

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, prin intermediul...

Europa, sub tot mai multe amenințări. Ce conflicte vor lovi „Bătrânul Continent”

Afirmația retorică a președintelui francez Emmanuel Macron,...

„Picnic la Zoo” pe data de 1 Mai, la Grădina Zoologică din București

Din Oras„Picnic la Zoo” pe data de 1 Mai, la Grădina Zoologică din București

„Picnic la Zoo” este un eveniment organizat special pentru ziua de 1 Mai de către Grădina Zoologică din București. Primăria Capitalei, care promovează evenimentul, consideră că acesta poate fi o ocazie excelentă pentru petrecerea timpului liber în familie.

„Copiii vor avea parte de jocuri distractive și educative, cu informații din lumea animalelor. Totodată, vor fi organizate ateliere dintre cele mai diverse – de la pictat ouă din polistiren, confecționat colaje, până la ștafetă și mimă. Nu vor lipsi jocurile care au bucurat generații întregi, de exemplu șotronul, așa că îi invit pe părinți să se alăture copiilor, mai ales că educația prin joacă, parte din educaţia non-formală, este foarte importantă”.

„Picnic la Zoo” va fi deschis între orele 10:00 și 14:00.

La Grădina Zoologică, inclusiv în timpul evenimentului „Picnic la Zoo”, trebuie respectate anumite reguli:

Respectați semnele de avertizare plasate la intrare și pe parcursul traseelor de vizitare! Nu hrăniți animalele! Copiii cu vârsta sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult responsabil pentru a vizita grădina. Nu treceți peste balustradele de protecție! Nu vă apropiați prea mult de animale! Nu aruncați obiecte în incintele animalelor! Este interzisă intrarea cu animale de companie! Asigurați-vă că păstrați curățenia și liniștea! Nu este permis accesul cu pistoale cu bile, cu aer comprimat sau cu obiecte care produc zgomot! Este interzis accesul cu biciclete, role, skateboard etc.

Vezi si alte articole...