luni, iulie 22, 2024

Polițiștii au prins un bărbat din București care ardea cabluri în Parcul Natural Văcărești pentru a vinde cuprul din interior

Din OrasPolițiștii au prins un bărbat din București care ardea cabluri în Parcul Natural Văcărești pentru a vinde cuprul din interior

Poliția Locală din București a anunțat că în data de 7 ianuarie 2023, un bărbat a fost prins în timp ce ardea mai multe cabluri electrice în Parcul Natural Văcărești. Acesta a fost identificat ca fiind B.S. în vârstă de 56 de ani și a fost predat Poliției Române.

B.S. a fost surprins de către polițiștii care patrulau prin parc, arzând un maldăr de cabluri electrice. Bărbatul voia să topească izolația acestora pentru a putea extrage și apoi vinde cuprul din interiorul cablurilor. Pentru a le putea arde, bărbatul a strâns un snop de vreascuri, pe care le-a aprins, apoi le-a aruncat peste aceste cabluri.

Totul a avut loc chiar în mijlocul Parcului Natural Văcărești, o zonă protejată în care aprinderea oricărui tip de foc este strict interzisă.

Polițiștii au stins imediat flăcările pentru a preveni extinderea și declanșarea unui incendiu. Polițiștii desfășoară acțiuni de control permanent.

Aprinderea oricărui tip de foc, inclusiv fumatul, în Delta Văcărești este sancționată cu o amendă între 3.000 și 6.000 de lei, conform regulamentului Parcului Natural Văcărești.

Vezi si alte articole...