miercuri, iunie 19, 2024

Primăria Sectorului 6: „Modernizăm Piața Crângași!”

Din OrasPrimăria Sectorului 6: "Modernizăm Piața Crângași!"

Administrația locală anunță că începe modernizarea Pieței Crângași. Schelele au fost montate pe una dintre clădiri, iar fațada acesteia va fi complet refăcută, conform declarațiilor Primăriei Sectorului 6. Aceasta a publicat și imagini vizuale ale proiectului pentru a oferi locuitorilor o privire asupra aspectului final al clădirii.

Primăria Sectorului 6 promite că transformarea Pieței Crângași va fi evidentă și vizibilă.

„Modernizăm Piața Crângași! Am pus schelele pe clădirea pe care o avem în administrare și îi refacem complet fațada. Va fi o schimbare vizibilă!”, declară administrația locală într-o postare pe pagina de Facebook.

Ciprian Ciucu anunță că toate clădirile de piață administrate de Primăria Sectorului 6 vor fi aduse la un nou standard în ceea ce privește aspectul lor.

Acest nou standard va fi aplicat și piețelor și spațiilor comerciale administrate de companii private.

„Venim peste tot pe unde mai avem clădiri de piețe în administrare cu un nou standard în ceea ce privește aspectul acestora. Și îl vom impune și piețelor și spațiile comerciale administrate de privați și date în concesiune pe mulți ani, înainte să vin eu la Primăria Sectorului 6”.

Primarul Sectorului 6 mai subliniază importanța aspectului clădirilor, menționând că este crucial să trăim într-un oraș civilizat, care să fie echilibrat vizual și cromatic, și să nu agreseze simțurile.

De asemenea, administrația locală îi informează pe locuitorii din Sectorul 6 că Piața Valea Ialomiței a fost deja modernizată, iar la Complexul Veteranilor se desfășoară lucrări de reabilitare. De asemenea, proiectul de modernizare pentru Piața Orizont este pregătit.

Vezi si alte articole...