luni, iulie 15, 2024

Primăria Sectorului 6: „Refacem terenurile de sport din Parcul Crângași!”

Din OrasPrimăria Sectorului 6: "Refacem terenurile de sport din Parcul Crângași!"

Primăria Sectorului 6 anunță locuitorii din aria administrată că terenurile de sport din Parcul Crângași urmează să fie renovate. Acestea nu au beneficiat de reabilitare în ultimii 10 ani, iar lucrările sunt planificate să fie finalizate în termen de trei luni.

„Refacem terenurile de sport din Parcul Crângași!”, transmite Primăria Sectorului 6 într-o postare pe pagina de Facebook.

În data de 8 iulie 2024 au început lucrările la cele șase terenuri de sport din Parcul Crângași: 3 terenuri pentru fotbal; un teren pentru baschet; un teren pentru volei; un teren pentru tenis de câmp.

Aceste terenuri vor fi echipate cu gazon sintetic și tartan specializat pentru sporturi.

„Nu mai fuseseră reabilitate de 10 ani”, declară administrația locală.

Primăria Sectorului 6 a anunțat că lucrările vor fi finalizate în termen de trei luni. Într-un dialog cu un locuitor al Bucureștiului, reprezentanții administrației locale au fost întrebați dacă terenurile de sport sunt deținute privat, iar răspunsul a fost:

„Erau private, cu taxă, dar noi nu le vom închiria. Astfel că vor fi la liber. Așa este normal”.

Reamenajarea Parcului Crângași este în plină desfășurare, iar Primăria Sectorului 6 a anunțat că lucrările vor fi finalizate până la data de 1 octombrie 2024. Proiectul de reabilitare și reparare a început la 19 octombrie 2023 și include refacerea aleilor, regenerarea spațiilor verzi, instalarea unui nou sistem de irigații, montarea de gazon, precum și înlocuirea corpurilor de iluminat și a mobilierului urban.

Lucrările au fost împărțite în trei sectoare pentru a permite accesul parțial în Parcul Crângași pe durata proiectului: Primul sector, între Lacul Morii și Șoseaua Virtuții, a fost deja finalizat; al doilea sector, de la stația de metrou Crângași până la jumătatea parcului de-a lungul Șoselei Virtuții, va fi finalizat în vara acestui an; al treilea și ultimul sector urmează să fie finalizat până la data de 1 octombrie 2024.

Vezi si alte articole...