joi, mai 30, 2024

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, se întâlnește astăzi cu bucureștenii în Parcul Motodrom

Din OrasPrimarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, se întâlnește astăzi cu bucureștenii în Parcul Motodrom

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a programat o nouă întâlnire cu locuitorii din zona pe care o administrează. Printre temele propuse pentru discuție se află și planurile de amenajare a unor noi parcuri în cartierele Andronache și Ion Creangă.

Într-o tradiție deja stabilă, Radu Mihaiu a anunțat organizarea unei noi întâlniri cu cetățenii și în această săptămână. Toți cei interesați sunt invitați să participe și să discute despre viitorul Sectorului 2.

Evenimentul va avea loc joi, 25 martie 2024, în Parcul Motodrom, începând cu ora 18:00. Primăria Sectorului 2 a transmis următoarele detalii:

„Vă invităm să participați la un schimb de idei utile pentru Sectorul 2 și pentru cartierul în care locuiți! Suntem o comunitate și doar împreună putem reuși să contribuim la dezvoltarea și modernizarea sectorului nostru!”

Primăria Sectorului 2 a pregătit o serie de subiecte care vor fi discutate în cadrul întâlnirii de astăzi seară. Iată care sunt acestea: dezvoltarea Parcului Plumbuita, planurile pentru realizarea unor noi parcuri în cartierele Andronache și Ion Creangă, îmbunătățirea sistemului rutier.

În plus față de aceste subiecte, locuitorii sunt încurajați să aducă în discuție problemele cu care se confruntă în viața de zi cu zi, pentru a putea găsi împreună cele mai bune soluții, alături de Radu Mihaiu:

„Ca la toate întâlnirile anterioare, veți avea ocazia să discutați și despre problemele cu care vă confruntați în comunitate, dar și despre cum pot fi ele rezolvate în beneficiul majorității”.

În plus, participanții vor fi informați despre proiectele importante pe care le are administrația publică. Vor fi discutate atât proiectele aflate deja în curs de desfășurare, cât și cele pe care Primăria urmărește să le pună în aplicare în viitor.

Vezi si alte articole...