joi, mai 30, 2024

Prognoza meteo 13 mai 2024. Temperaturi mai scăzute decât în normal pentru această perioadă

ActualitatePrognoza meteo 13 mai 2024. Temperaturi mai scăzute decât în normal pentru această perioadă

Prognoza meteo 13 mai 2024. Valorile termice se vor situa sub cele specifice perioadei în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporare și local vor fi averse slabe în zonele montane și submontane și pe arii restrânse în sudul și estul teritoriului

Prognoza meteo 13 mai 2024, la noapte, în țară

Cerul va avea înnorări temporare în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Transilvania, unde local vor fi averse și izolat descărcări electrice. La altitudini mari la munte vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul țării, cerul va fi variabil, mai mult senin în regiunile vestice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în timpul ploilor. Temperaturile minime se vor situa între 1 și 11 grade, cu valori mai mici în depresiunile Carpaților Orientali. Izolat va fi ceață, iar spre dimineață în estul Transilvaniei și în nordul Moldovei se va produce brumă.

Prognoza meteo 13 mai 2024, la noapte, în București

Cerul va avea înnorări și vor fi perioade cu averse. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare (viteze în general de 35…45 km/h). Temperatura minimă va fi de 7…9 grade

Prognoza meteo 13 mai 2024, luni, în țară

Valorile termice se vor situa sub cele specifice perioadei în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporare și local vor fi averse slabe în zonele montane și submontane și pe arii restrânse în sudul și estul teritoriului. La altitudini mari vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe parcursul zilei în Moldova, estul Munteniei și Dobrogea. T emperaturile maxime se vor încadra între 13 și 22 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, izolat va fi ceață, iar în depresiunile Carpaților Orientali și în nordul Moldovei se va produce brumă.

Prognoza meteo 13 mai 2024, luni, în București

Valorile termice se vor situa sub cele specifice datei, astfel că temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 6…9 grade. Cerul va avea înnorări temporare și trecător va ploua, iar vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo 14 mai 2024, marți, în țară

Cerul va avea înnorări temporare și vor fi averse, izolat însoțite de descărcări electrice, local în zonele montane și submontane și pe arii restrânse în rest. La altitudini mari vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor, iar în a doua parte a nopții în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor situa între 13 și 23 de grade, iar cele minime în general între 1 și 10 grade. Izolat se va forma ceață, iar mai ales în depresiunile din estul Transilvaniei va fi brumă.

Vezi si alte articole...