miercuri, mai 29, 2024

Programul curățeniei generale din luna mai în Sectorul 2

Din OrasProgramul curățeniei generale din luna mai în Sectorul 2

Administrația locală a Sectorului 2 a confirmat că operațiunile de spălare a străzilor și bulevardelor continuă în această perioadă. Aceste activități au fost demarate încă din luna aprilie. PS2 a furnizat detaliile programului pentru curățenia generală din luna mai.

Scopul acestor măsuri de curățenie este de a îmbunătăți calitatea aerului din zonă.

Pe pagina de Facebook a PS2 a fost postat un anunț care detaliază străzile ce urmează să fie incluse în programul de spălare și curățenie pentru luna mai:

„Spălăm şi curăţăm străzile din sector pentru un aer mai respirabil. Continuăm acţiunile de spălare a străzilor şi marilor bulevarde din Sectorul 2 începute luna trecută”.

Iată programul pentru igienizarea următoarelor bulevarde:

16.05.2024 – Bd. Pache Protopopescu, tronsonul de la Șos. Mihai Bravu până la Piața Pache Protopopescu, pe direcția către piață, 23.05.2024 – Bd. Pache Protopopescu, tronsonul de la Piața Pache Protopopescu până la Șos. Mihai Bravu, pe direcția către Șos. Mihai Bravu, 30.05.2024 – Calea Moșilor, tronsonul de la Bucur Obor până la Bd. Carol I, pe direcția către Bd. Carol I.

Operatorul de salubritate va interveni cu utilaje speciale mecanizate și personal activ pentru a curăța praful și murdăria de pe borduri și trotuare.

Pentru a permite desfășurarea operațiunilor de curățare, se solicită evitarea parcării pe carosabil în zilele menționate.

În plus, în fiecare zi, se efectuează lucrări de măturat manual și mecanizat, curățarea rigolelor, instalarea și înlocuirea coșurilor stradale și colectarea deșeurilor pe străzile secundare din sector.

Începând din mijlocul lunii aprilie și până în prezent, când a fost demarat programul special de spălare a carosabilului și trotuarelor, au fost curățate și alte artere secundare, precum și următoarele bulevarde principale: Bd. Dacia, între Calea Moșilor și str. Polonă, pe ambele sensuri, Șos. Ștefan cel Mare, între Calea Floreasca și Bucur Obor, pe ambele sensuri.

Primăria apelează și la sprijinul cetățenilor pentru a menține un mediu mai curat.

„Pentru că doar împreună putem menține curățenia în sector”.

Vezi si alte articole...