sâmbătă, aprilie 20, 2024

Publyo aniversează 1 an de la lansare

Comunicate de PresaPublyo aniversează 1 an de la lansare

Publyo, prima platformă din România care permite organizarea automatizată a campaniilor media în mediul online, aniversează astăzi un an de la data oficială a lansării.

Echipa Publyo a sesizat o nevoie emergentă de pe piața de media, și anume aceea de a automatiza procesele pentru implementarea campaniilor de content, și a pus bazele unei platforme care a reușit într-un an să strângă o comunitate de specialiști din comunicarea online și de digital, agenții de media, de marketing digital, PR, publisheri, regii de vânzări publicitate și marketeri care folosesc cu succes serviciile puse la dispoziție și cu economii serioase de resurse financiare, de timp și umane.

Prin stabilirea de parteriate puternice precum este cel cu Arbomedia, cu agenții de media și publisheri, Publyo reușește de asemenea să pună la dispoziția clienților săi servicii de publicare de articole online la prețuri competitive.

În numai un an, Publyo a atins obiective importante:

  • peste 30 de Agenții Partenere integrate în sistem
  • peste 100 de Publisheri cu care lucrăm
  • peste 200 de clienți care folosesc sistemul
  • peste 4000 Articole publicate și monitorizate în sistem
  • peste 950 publicații filtrate și activate in sistem

Publyo are în principal 2 module:

1. Publyo CRM – un sistem integrat care permite planificarea, uploadul de conținut, publicarea, raportarea și monitorizarea articolelor într-un mod automatizat direct din sistem. De asemenea, prin intermediul Publyo CRM se și poate comunica în timp real cu clienții, writterii și publisherii pentru a ști în permanență statusul campaniei media fără să fie nevoie să fie trimise manual zeci de emailuri.

Publyo CRM se achiziționează prin intermediul unui simplu abonament disponibil în 3 variante de funcționalități iar clienții beneficiază de resursele unei ”agenții la cheie” fără să fie nevoie investiții suplimentare din partea acestora.

2. Publyo Content&Publishing – aflat în ultima fază de testare.

Indiferent de tipul de conținut de care vei avea nevoie, îl vei putea comanda direct din platformă și o echipă de writeri profesioniști se va ocupa de redactarea și livrarea acestuia în termenul stabilit de tine.

Prin acest modul vei avea acces la cele mai importante și relavante site-uri din România pentru ca tu să îți poți publica articolele online într-un mod eficient și rapid și la cele mai bune și corecte oferte de preț.

De asemenea, întregul proces de publishing este total automatizat și poți publica articolele tale (fie că acestea sunt realizate de echipa de content writteri Publyo, fie că le ai deja) direct din sistem. Este suficient să încarci articolul în sistem, să alegi site-ul pe care vrei să îl publici și Publyo va trimite automat cererea ta către publisher. La momentul publicării vei primi raport cu linkul articolului și vei beneficia și de partea de monitorizare, astfel încât să fii sigur că linkul va rămâne activ.

Iată care sunt cele mai importante beneficii pe care le ai cu Publyo :

Poți să creezi campanii media pentru fiecare client

Poți să încarci direct în sistem articolele iar acestea să fie publicate la data și pe site-ul selectat de tine, fără să mai fie nevoie să-ți pui reminderuri sau să trimiți mailuri clasice pentru fiecare publisher în parte

Ai în același loc toate proiectele, ordonate pe fiecare client în parte și poți accesa oricând datele acestora

Ai acces la o listă cu cei mai importanți publisheri din România și poți cumpăra direct din sistem publicarea de articole pe site-urile acestora la cele mai bune prețuri

Ai propriul sistem de raportare și monitorizare. De fiecare dată când vei trimite un articol către publicat, vei primi tot prin intermediul platformei linkul de publicare al acestuia. În plus, sistemul Publyo monitorizează constant materialele deja publicate: în cazul în care linkul articolului nu mai este vizibil sau a apărut vreo eroare, sistemul anunță automat publisherul pentru a remedia problema.

Vezi si alte articole...