joi, iulie 18, 2024

Putin anunță când se va opri războiul din Ucraina: „Încetați să mai furnizați arme Ucrainei”

ExternePutin anunță când se va opri războiul din Ucraina: „Încetați să mai furnizați arme Ucrainei”

Putin anunță când se va opri războiul din Ucraina. Într-un interviu acordat lui Tucker Carlson, președintele rus Vladimir Putin a declarat că războiul din Ucraina se va opri în cazul în care Occidentul lasă Kievul să capituleze în fața Rusiei.

Într-un interviu cu fostul jurnalist Fox News, Tucker Carlson, președintele rus Vladimir Putin a insistat că oprirea furnizării de arme este esențială pentru a pune capăt luptelor din Ucraina, acest lucru fiind echivalent cu înfrângerea totală a Ucrainei.

Putin anunță când se va opri războiul din Ucraina: „Încetați să mai furnizați arme Ucrainei”

Tucker: „Sunt cu siguranță interesat. Dar, din exterior, se pare că acest lucru ar putea evolua sau evolua în ceva care să aducă întreaga lume în conflict și ar putea, ăăă, să inițieze vreo lansare nucleară. Și atunci de ce nu-l suni pe Biden și să-i spui, hai să rezolvăm asta”

„Ce este de rezolvat? Este foarte simplu. Repet, avem contacte prin diverse agenții. Vă voi spune ce spunem în această chestiune și ce transmitem conducerii SUA. Dacă vreți cu adevărat să opriți luptele, trebuie să încetați să mai furnizați arme. Totul se va termina în câteva săptămâni. Asta este tot.

Și apoi putem conveni asupra unor termeni înainte de a face asta, opriți-vă. Ce este mai ușor? De ce l-aș suna? Despre ce ar trebui să vorbesc cu el? Sau să-l implor pentru ce?”, spune Putin.

Întrebat dacă acest conflict ar putea escalada într-unul global, Vladimir Putin spune: „Cel puțin despre asta vorbesc ei. Și încearcă să își intimideze propria populație cu o amenințare rusească imaginară.

Acesta este un fapt evident. Iar oamenii care gândesc, nu filfizonii, ci oamenii care gândesc, analiștii, cei care sunt implicați în politica reală, pur și simplu oamenii inteligenți, înțeleg perfect că este un fals. Ei încearcă să alimenteze amenințarea rusă”.

Vezi si alte articole...