luni, martie 20, 2023

Vreme instabilă în București, conform ANM

Deși în acest weekend bucureștenii se pot...

Radio pirat în sectorul 4. Polițiștii au închis mai multe posturi care funcționau fără licență. Un bărbat, dus la audieri

Din OrasRadio pirat în sectorul 4. Polițiștii au închis mai multe posturi care funcționau fără licență. Un bărbat, dus la audieri

Poliția Capitalei a anunțat, marți dimineața, că efectuează percheziții în două locații din București, într-un dosar penal față de o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de transmisie a serviciilor de radiodifuziune fără licență de emisie.

Potrivit anchetatorilor, în perioada iulie 2021- ianuarie 2023, persoana bănuită, utilizând o antenă de emisie montată pe terasa blocului unde locuiește, ar fi emis de mai multe ori radio neautorizat ce conținea programe de muzică, activitate ce presupunea și intrarea în legătură directă cu ascultătorii.

„În această cauză se efectuează cercetări într-un dosar penal față de o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de transmisie a serviciilor de radiodifuziune fără licență de emisie sau licență de utilizare a frecvențelor radio în sistem digital terestru, în formă continuată”, a transmis Poliția Capitalei.

A emis în mod neautorizat programe de radiodifuziune pe frecvența 107,8 MHz, denumită în mod generic Radio Fun, Radio Hit Fm și Radio Power.

În urma perchezițiilor au fost identificate dispozitive pe care bărbatul le-ar fi utilizat în activitatea infracțională și au fost identificate și ridicate probe și mijloace materiale de probe. 

Bărbatul a fost dus la audieri, iar cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare  a Criminalității Economice – Sector 4.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro