luni, iunie 17, 2024

Radu Mihaiu invită bucureștenii din Sectorul 2, joi, la o nouă întâlnire, în Parcul Lunca Florilor

Din OrasRadu Mihaiu invită bucureștenii din Sectorul 2, joi, la o nouă întâlnire, în Parcul Lunca Florilor

Primarul Radu Mihaiu a transmis că va organiza o nouă întâlnire cu locuitorii Bucureștiului în această săptămână. Cetățenii din Sectorul 2 sunt invitați să participe joi, în Parcul Lunca Florilor, iar printre subiectele discutate se numără și Coridorul Verde Colentina. După cum a devenit deja obișnuit, și în această săptămână primarul Sectorului 2 va interacționa cu locuitorii zonei pe care o administrează. Edilul a comunicat că sunt așteptate toate persoanele interesate de bunăstarea Sectorului 2.

Radu Mihaiu se va întâlni cu cetățenii joi, 30 mai 2024, în Parcul Lunca Florilor, la intrarea din strada Stolnicul Vasile. Ședința de sector va începe la ora 18:00, așa cum a anunțat primarul pe pagina sa de Facebook. La această întâlnire, oamenii vor avea ocazia să împărtășească problemele cu care se confruntă în viața de zi cu zi, în încercarea de a găsi soluții împreună cu Primăria.

Primarul din Sectorul 2 al Capitalei a propus o serie de subiecte de discuție pentru întâlnirea de joi seară. Acestea sunt:

Coridorul Verde Colentina: Încă din 2023, s-a încheiat un parteneriat între Asociația Parcul Natural Văcărești, PS2 și ALPAB pentru crearea unor „insule de biodiversitate” pe malul Colentinei. Coridoarele verzi facilitează conexiunea acestor „insule de biodiversitate”, oferind astfel vieții sălbatice refugii sigure.

Amenajarea grădinilor de lângă blocuri: Inițiative privind îmbunătățirea aspectului și utilității spațiilor verzi din apropierea blocurilor. Acțiuni de curățenie și control: Măsuri pentru menținerea unui mediu curat și sigur în cartiere.

Pe lângă aceste subiecte, locuitorii vor avea oportunitatea să aducă în discuție și alte probleme care îi preocupă în mod deosebit. De asemenea, vor fi informați despre proiectele deja demarate de Primăria Sectorului 2, precum și despre cele planificate pentru viitor. Astfel, se va discuta atât despre proiectele aflate în derulare, cât și despre cele pe care administrația publică urmează să le pună în aplicare.

Vezi si alte articole...