joi, mai 23, 2024

Rafael Nadal, eliminat în turul secund la Australian Open. Soția lui, în lacrimi după ce ibericul s-a accidentat

SportRafael Nadal, eliminat în turul secund la Australian Open. Soția lui, în lacrimi după ce ibericul s-a accidentat

Tenismenul spaniol Rafael Nadal a fost eliminat miercuri, 18 ianuarie, în turul al doilea al Openului Australiei, de locul 65 ATP, americanul Mackenzie McDonald, care l-a învins în trei seturi, 6-4, 6-4, 7-5. Nadal a acuzat o accidentare la finalul setului al doilea.

Rafael Nadal (36 ani), deţinătorul recordului de titluri cucerite în Marele Şlem (22), a suferit o leziune la şoldul stâng când a încercat să returneze o minge în ultimul game al setului al doilea. El a revenit pe teren după îngrijiri medicale, dar jocul său a fost afectat de accidentare și a pierdut în trei seturi, a scris Agerpres.

În momentul accidentării, camerele TV s-au concentrat pe membrii echipei lui Nadal, care erau vizibil îngrijorați, și pe soția sa, Maria Perello, care era în lacrimi, a scris GSP.ro.

Campionul iberic, numărul doi mondial şi principalul favorit al competiţiei de la antipozi, ratează astfel şansa de a-şi apăra coroana cucerită anul trecut la Australian Open.

De la debutul său în circuitul profesionist, în 2001, Nadal a abandonat de numai cinci ori la turneele de Mare Şlem, ultima oară la Wimbledon, anul trecut, când a fost obligat să renunţe la semifinale din cauza unei leziuni abdominale.

Vezi si alte articole...