sâmbătă, aprilie 20, 2024

Reacția lui Nick Kyrgios, după ce biletele la meciul cu Novak Djokovic s-au epuizat în mai puțin de o oră: „Wow, ce rușine, ce aroganță…”

SportReacția lui Nick Kyrgios, după ce biletele la meciul cu Novak Djokovic s-au epuizat în mai puțin de o oră: „Wow, ce rușine, ce aroganță…”

Controversatul jucător australian de tenis Nick Kyrgios a avut marți, 10 ianuarie, o ieșire plină de ironie, după ce un jurnalist și-a exprimat uimirea că biletele pentru meciul demonstrativ pe care îl va disputa vineri împotriva sârbului Novak Djokovic au fost vândute în mai puțin de o oră, scrie hotnews.ro.

Djokovic și Kyrgios se vor întâlni pe Rod Laver Arena din Melbourne, înainte de startul primului turneu de Grand Slam de anul acesta, Australian Open, iar cele aproape 15.000 puse în vânzare au fost epuizate în doar 58 de minute.

Jurnalistul australian Luke Dennehy a postat un mesaj pe Twitter în care a anunțat cât de repede au fost vândute biletele pentru partida de vineri, iar Kyrgios a reacționat prompt.

„Wow, Nick Kyrgios este nociv pentru sport! Wow, ce rușine, o rușine națională! Cum îndrăznește să vândă atâtea bilete, să umple o arenă, ce aroganță…”, a scris jucătorul australian, dorind astfel să scoată în evidență că este extrem de popular printre iubitorii tenisului, deși este criticat foarte des pentru comportamentul său de multe ori exagerat.

Un bilet la meciul cu Djokovic costa 20 de dolari australieni, iar banii adunați vor fi folosiți în scopuri caritabile.

Anul trecut, cei doi și-au disputat finala de la Wimbledon, iar sârbul s-a impus în trei seturi, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, 7-6(3), câștigând astfel cel de-al 21-lea trofeu de Grand Slam din carieră.

Foto: Profimedia Images

Vezi si alte articole...