duminică, aprilie 14, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Restricții de circulație în București în weekend-ul 6-7 aprilie, pentru „Străzi Deschise”

Din OrasRestricții de circulație în București în weekend-ul 6-7 aprilie, pentru „Străzi Deschise”

În acest weekend debutează cea de-a patra ediție a evenimentului „Străzi Deschise – Promenadă Urbană”. Ca urmare, vor fi implementate restricții de circulație atât pe Calea Victoriei, cât și pe mai multe străzi în apropierea acesteia.

Evenimentul „Străzi Deschise – Promenadă Urbană” va fi reluat începând cu acest weekend, între 6 și 7 aprilie, și va continua până la data de 13 octombrie 2024.

În acest sfârșit de săptămână, Calea Victoriei va deveni zonă pietonală între orele 10:00 și 22:00, pe traseul cuprins între Piața Victoriei și intersecția cu Strada Gheorghe Manu, precum și între Bulevardul Dacia și Splaiul Independenței, fără a afecta intersecțiile.

„Locuitorii Capitalei sunt invitați pe Calea Victoriei pentru a redescoperi frumusețea și diversitatea arhitecturală a Bucureștiului și să urmărească, începând cu ora 17:00, momentele artistice programate să se desfășoare pe traseul pietonal”, se precizează în comunicatul transmis de Primăria Capitalei.

Cu toate acestea, această primă ediție a evenimentului „Străzi Deschise” va fi însoțită de restricții de circulație. Traficul rutier va fi restricționat pe Calea Victoriei și în zonele înconjurătoare.

„În weekendul 6-7 aprilie 2024, pe durata restricțiilor instituite, se va permite traversarea pe Calea Victoriei, pe strada Sevastopol, strada Gheorghe Manu, Bulevardul Dacia, strada Știrbei Vodă, strada Ion Câmpineanu, bulevardul Regina Elisabeta”, a declarat PMB.

Traseele Societății de Transport București (STB) vor fi deviate, însă călătorii nu vor fi afectați.

„În weekendurile în care se desfășoară evenimentul „Străzi deschise, București – Promenadă urbană”, traficul rutier pe Calea Victoriei se reia pe timpul nopții până dimineața (sâmbătă spre duminică), începând de la ora 23:00 până la ora 09:00. Pentru siguranța participanților la eveniment, pe arterele pe care nu mai circulă mașini se închid și pistele de biciclete”, se mai precizează în comunicat.

Vezi si alte articole...