sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Restricții noi de circulație în București din cauza montării tabloului metalic la Pasajul Doamna Ghica

Din OrasRestricții noi de circulație în București din cauza montării tabloului metalic la Pasajul Doamna Ghica

Începând de luni, circulația va fi restricționată la Pasajul Doamna Ghica din București, din cauza lucrărilor de asamblare a tablierului metalic. Poliția Rutieră București a anunțat că restricțiile vor intra în vigoare luni dimineața, iar conducătorii auto sunt sfătuiți să evite această zonă și să ia rute alternative pentru a evita blocajele și întârzierile.

Începând cu data de 16 Ianuarie, începând cu ora 04.00, se vor institui restricții de circulație la Pasajul Doamna Ghica din București pentru a permite realizarea lucrărilor de asamblare a elementelor care compun tablierul metalic. Restricțiile vor fi anunțate de către Poliția Rutieră București și ar putea include interdicții de circulație pe anumite sensuri sau carosabil, precum și devieri de trafic.

Interdicțiile de circulație de luni, de la ora 04:00, traficul rutier se va desfășura în felul următor:

  • se va asigura circulație pe două benzi pe Șoseaua Colentina, pe sensul dinspre Șoseaua Fundeni către Piața Bucur Obor, în partea carosabilă curentă;
  • se va asigura circulație pe două benzi pe Șoseaua Colentina, pe sensul dinspre Piața Bucur Obor către Șoseaua Fundeni, pe calea de rulare a tramvaielor (a căror circulație rutieră va fi suspendată), respectiv o bandă pentru virajul la dreapta către Str. Heliade între Vii;
  • se va asigura circulația pe câte o bandă de circulație pe Strada Doamna Ghica, pe sensurile dinspre/către Str. Heliade între Vii.
  • se va asigura circulația protejată a pietonilor pe trotuare/culoare amenajate și protejate corespunzător, precum și traversarea pe la trecerile pentru pietoni.

Polițiștii rutieri din București fac un apel la prudență Poliția Rutieră din București solicită conducătorilor de vehicule să fie prudenți și să respecte indicatoarele rutiere temporare din zona Pasajului Doamna Ghica, precum și semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri. Sunt interzise opririle sau staționările în afara locurilor special amenajate.

Poliția Rutieră din București recomandă pietonilor să traverseze strada doar prin locurile marcate și semnalizate corespunzător sau la culoarea verde a semaforului electric, doar după ce s-au asigurat temeinic că intenția lor de traversare a fost observată și înțeleasă de către conducătorii auto.

Vezi si alte articole...