joi, iulie 18, 2024

Sărbătoarea iubirii SkyLove Day a ajuns la a 4 a ediție!

Comunicate de PresaSărbătoarea iubirii SkyLove Day a ajuns la a 4 a ediție!

SkyTower eliberează 1.000 de baloane roșii biodegradabile de la esplanada proprie.

 

Pe data de 29 Februarie, o zi ce apare în calendar doar o dată la 4 ani, iconicul SkyTower va celebra cea de-a 4-a ediție a evenimentului anual SkyLove Day.

SkyLove Day este o celebrare anuală specială care, în primele trei ediții a fost marcată de eliberarea, cumulat, a peste 5.000 de baloane biodegradabile de la etajul 37 al turnului.

Acum, în cel de al patrulea an consecutiv, ediția SkyLove Day 2024 aduce o schimbare importantă a conceptului evenimentului: pentru prima dată, oricine poate participa la eliberarea celor 1.000 de baloane roșii, deoarece acestea vor fi trimise spre cer de la sol, pe esplanada din fața clădirii, un spațiu accesibil publicului larg.

Sărbătoarea SkyLove Day va avea loc în ultima zi din luna iubirii, și anume joi, 29 Februarie, începând cu ora 13:00.

Conceptul complet al evenimentului include un lobby decorat tematic, un colț tematic pentru fotografii instagramabile, plus vată de zahăr gratis pentru toți participanții la eveniment.

Concurs de fotografie la SkyLove Day!

Evenimentul SkyLove Day 2024 va include și un concurs de fotografie numit „PRIVEȘTE CERUL!„. Cea mai apreciată fotografie realizată în timpul eliberării baloanelor și postată pe rețele de social media folosind toate cele 3 hashtag-uri #SkyLoveDay plus #privestecerul și #lookatthesky va câștiga un voucher pentru o cină în doi la NOR-Sky Casual Restaurant, la etajul 36 al clădirii SkyTower.

Proiectul SkyLove Day continuă promisiunea SkyTower de a se impune ca o sursă de inspirație pentru comunitățile locale.

SkyLove Day este  deja o tradiție, aici la SkyTower. În fiecare an, așteptăm cu nerăbdare să celebrăm iubirea în felul nostru unic, împreună cu chiriașii mai vechi sau cei mai noi, care uneori rămân surprinși că o astfel de tradiție există într-o clădire de birouri. Suntem, de asemenea, încântați de ideea de a muta eliberarea baloanelor de pe acoperiș pe Esplanada din fata turnului, aducând-o astfel mai aproape de oameni, pentru ca tot mai multe persoane sa se poată bucura alături de noi de această declarație de dragoste către lume”, a declarat Ramona Boca, PR & Marketing Coordinator RPHI România, proprietarul clădirii SkyTower.

 

Despre SkyTower:

SkyTower este cea mai înaltă clădire din România și cea mai iconică clădire de birouri din Bucureşti. Turnul are 37 de etaje, ajungând la o înălțime de 137 de metri deasupra solului şi 60 de metri de structură subterană cu 5 etaje de locuri de parcare și depozitare. Toate zonele de birouri din SkyTower sunt iluminate natural, iar etajele superioare beneficiază de ascensoare de mare viteză, care ating o viteză maximă de 6 metri pe secundă.

SkyTower este prima clădire de birouri din România certificată cu LEED Platinum Operations and Maintenance (Operaţiuni şi Mentenanţă), și deține, de asemenea atestarea Gold DGNB pentru clădiri sustenabile, în urma evaluării de către ÖGNI (Societatea austriacă pentru managementul imobiliar sustenabil). Mai mult, SkyTower este prima clădire din lume certificată cu SHORE PLATINUM.

Din februarie 2023, SkyTower este singura clădire din România membră a Federației Mondiale a Turnurilor Emblematice – WFGT (World Federation of Great Towers)

La Gala Forbes Romania – Best Office Buildings 2023 – SkyTower a fost distins cu premiul „CEA MAI EMBLEMTICA CLADIRE DE BIROURI DIN ROMANIA.”

In iunie 2023 SkyTower a primit 2 premii la Gala IPA – Romanian Property Awards: Office Refurbishment Award si Office Interior Award.

Clădirea SkyTower este deținută și administrată de Raiffeisen Property Holding International (RPHI), iar de la finalizarea construcției în decembrie 2012, turnul a devenit o emblemă a orașului, remodelând orizontul noului cartier de afaceri din nordul Bucureștiului și stimulând dezvoltarea de noi proiecte în zona Floreasca-Aurel Vlaicu.

Mai multe informații aici: www.skytower.ro  

Pentru informații suplimentare:

Ramona Boca, PR & Marketing Manager, RPHI Romania

Mobil: 0784211559

Email: ramona.boca@rphinternational.com

 

Vezi si alte articole...