joi, octombrie 5, 2023

Se caută persoane ce doresc să facă parte din „Consiliul Fanilor la SAGA Festival

Din OrasSe caută persoane ce doresc să facă parte din „Consiliul Fanilor la SAGA Festival


Cei care organizează SAGA Festival a făcut cunoscut faptul că sunt în căutarea entuziaștilor care doresc să facă parte din noul „Consiliu al Fanilor”. Acest grup va contribui cu sfaturi și opinii esențiale pentru organizarea ediției din 2024 a festivalului, desfășurat în București.

Pe data de 8 august 2023, organizatorii renumitului SAGA Festival, care se desfășoară în București de mai mulți ani, au anunțat că sunt în căutarea persoanelor care doresc să împărtășească ideile lor pentru evenimentul din anul următor.

Cei care au participat la festival în trecut au fost informați prin intermediul unui e-mail, însă anunțul a fost făcut și public pe pagina de Instagram. În acest sens, se va forma un „Consiliu al Fanilor” compus din 15 membri, având ca scop contribuția la pregătirile pentru ediția SAGA din 2024. Mai jos este mesajul transmis celor interesați:

Consiliul Fanilor este oportunitatea exclusivă de a deveni consultant pentru Saga 2024. Ca parte a familiei SAGA, prețuim pasiunile, ideile și părerile tale, și vrem să ai un impact direct în conturarea experienței.

Organizatorii au dezvăluit și care vor fi responsabilitățile și avantajele membrilor în cadrul Consiliului Fanilor, după cum urmează:

  1. Participarea la sesiuni de brainstorming: Membrii vor fi implicați în ședințe periodice de discuții creative, în care vor explora diverse idei legate de festival.
  2. Colaborarea activă cu organizatorii: Prin discuții și vot, membrii vor contribui la selecția și dezvoltarea celor mai bune concepte și inițiative pentru eveniment.
  3. Acces privilegiat la informații: Vor fi primii care vor fi informați despre artiștii invitați și surprizele pregătite pentru ediția următoare a festivalului.
  4. Beneficii exclusive: Membrii vor avea acces la produse și articole de colecție limitată, precum și la oportunități speciale.

Cei interesați pot depune aplicații completând formularul de pe ACEST link.

În acest an, festivalul SAGA a fost criticat pentru organizarea deficitară. Anumite nume internaționale din lista artiștilor au fost anulate, ceea ce a lăsat fani care așteptau să îi vadă pe artiști precum Lil Nas X, Wiz Khalifa și Sickick dezamăgiți.

Pe lângă aceste aspecte, organizatorii au comunicat că artiștii vor fi absenți chiar în ziua programată pentru spectacole, cu doar câteva ore înainte de începerea acestora. Aceasta a fost una dintre motivele pentru care mulți dintre participanți s-au simțit dezamăgiți că au achiziționat bilete pentru festival. În plus, oamenii au avut nemulțumiri în legătură cu:

  1. Timpul petrecut în rânduri pentru a-și schimba biletele cu brățări sau pentru a intra efectiv în incinta festivalului.
  2. Cozile formate la punctele de vânzare a mâncării și la toalete.
  3. Amplasarea scenelor prea apropiate una de cealaltă.
  4. Faptul că banii rămași pe brățară puteau fi retrasi doar fizic, timp de 2 zile, de la ROMAERO. (Mai târziu, organizatorii au introdus și posibilitatea de a retrage banii online).
  5. Toate aceste probleme legate de organizare au determinat mulți dintre participanți să depună plângeri la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Vezi si alte articole...