sâmbătă, aprilie 20, 2024

 Se vând cabinete medicale! Se organizează noi licitații cu strigare pentru ele!

Din Oras Se vând cabinete medicale! Se organizează noi licitații cu strigare pentru ele!

Viceprimarul Stelian Bujduveanu a transmis că, la data de 27 februarie, Primăria Capitalei va organiza noi licitații cu strigare cu scopul vânzării unor cabinete medicale. Este vorba de trei spații din Sectorul 2. Doritorii se pot înscrie până la data de 25 ianuarie 2023.

 „Alte trei spații cu destinația de cabinete medicale vor fi scoase la licitație cu strigare, la data de 27 Februarie 2023”, transmite Stelian Bujduveanu, viceprimarul Capitalei, într-o postare pe Facebook.

Mai precis, se vând la licitație cu strigare trei spații aflate pe Strada Avrig (Sector 2), al căror obiect de activitate a fost laboratoare de tehnică dentară.

Licitațiile încep de la următoarele prețuri:

  • 12 16.300 euro,
  • 26.640 euro,
  • 23.840 euro.

Mai multe detalii, AICI.

Licitația se organizează la sediul Primăria Municipiului București, în sala de ședințe a Consiliului General.

Informații utile pentru persoanele doritoare

 Documentele necesare pentru înscrierea la licitație sunt deja disponibile, putând fi obținute până miercuri, 25 ianuarie 2023.

Documentele necesare pentru participare se depun la sediul Primăriei Capitalei, Direcția Patrimoniu – Serviciul Concesionări, parter, camera 49.

Taxa de participare la licitație costă 200 de lei, iar garanția este de 10% din prețul de pornire al licitației.

Ofertanții care vor fi acceptați vor depune oferta de preț la data prevăzută pentru desfășurarea licitației.

Pot participa:

„Au dreptul de a cumpăra spațiile medicale în baza OUG nr. 68/2008 medicii, medicii dentiști, dentiștii, biologii, biochimiștii, fizicienii, tehnicienii dentari și celelalte persoane fizice cu drept de liberă practică ce desfășoară activități conexe actului medical, precum și persoanele juridice care au obiect unic de activitate furnizarea serviciilor medicale și care nu au mai beneficiat de un alt contract de cumpărare în baza OUG nr. 68/2008”, declară Stelian Bujduveanu.

Viceprimarul Capitalei spune că prima licitație cu strigare pentru vânzarea cabinetelor medicale, a fost organizat în noiembrie 2022.

Vezi si alte articole...