duminică, aprilie 14, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Secretele conturării sprâncenelor: Cum să alegi modelul potrivit pentru forma feței

MedicalSecretele conturării sprâncenelor: Cum să alegi modelul potrivit pentru forma feței

Sprâncenele reprezintă un element crucial al fizionomiei noastre, având un impact semnificativ asupra înfățișării femeilor. Alegerea modelului potrivit de sprâncene în funcție de forma feței poate evidenția trăsăturile frumoase și poate echilibra proporțiile faciale. Iată câteva sfaturi cheie pentru alegerea ideală a sprâncenelor în funcție de forma feței tale.

Secretele conturării sprâncenelor

Rotundă, lungă, pătrată, triunghiulară sau chiar ovală, fiecare față are o formă particulară sau chiar unică. Ca în cazul unei tunsori, sprâncenele trebuie să fie adaptate fizionomiei tale pentru un look armonios.

Imaginele de mai jos arată de asemenea și cum să conturăm cu make-up fiecare tip de față. Fiecare fată trebuie să știe cum să aplice machiajul pe ten, de aceea este important să știm unde să aplicăm produsele pentru a ne contura față perfect.

Fața ovală

Persoanelor cu fața ovală li se potrivesc multe tipuri de sprâncene. O formă ușor arcuită, care începe subțire în partea interioară a sprâncenelor și se lărgește ușor în partea exterioară, este ideală pentru a evidenția frumusețea chipului tău.

Fața rotundă

Pentru a echilibra rotunjimea feței, sprâncenele mai arcuite sunt indicate. Evită sprâncenele prea groase sau prea drepte, deoarece acestea pot accentua forma rotundă a feței. Un model mai ascuțit și arcuit va crea iluzia de înălțime, alungind aspectul feței.

Fața pătrată

Pentru a atenua liniile dure ale feței pătrate, optează pentru sprâncene mai rotunjite sau ușor curbate. Renunță la modelul foarte drept sau ascuțit, deoarece poate accentua unghiurile feței. O formă rotunjită va conferi un aspect mai feminin.

Descoperă și: Metode care îți ajută sprâncenele să crească mai repede și mai dese. De ce ingrediente ai nevoie

Fața în formă de inimă

Pentru a echilibra fruntea lată și bărbia ascuțită, optează pentru sprâncene arcuite. Evită să le faci prea subțiri sau prea drepte, deoarece acestea scot în evidență partea superioară a feței.

Fața alungită

Alege sprâncene mai orizontale sau ușor ascuțite la exterior. Evită formele prea lungi sau prea arcuite, deoarece acestea pot accentua alungirea feței.

Indiferent de forma feței tale, este important să ții cont de proporțiile naturale ale sprâncenelor și să eviți schimbările drastice de aspect. Consultarea unui expert în frumusețe este recomandată, deoarece sfaturile sale te vor ajuta să obții un aspect armonios.

Sursa: ego.ro

Articolul Secretele conturării sprâncenelor: Cum să alegi modelul potrivit pentru forma feței apare prima dată în Casoteca.

Vezi si alte articole...