sâmbătă, decembrie 9, 2023

Semn pus în mijlocul drumului pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală

Din OrasSemn pus în mijlocul drumului pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală

Un conducător auto din București a semnalat o problemă întâmpinată pe Bulevardul Ion Mihalache, unde proprietarul unui restaurant a amplasat un semn în mijlocul primei benzi de circulație pentru a rezerva locurile de parcare din fața localului, deși legea interzice acest lucru. Semnul pus de acesta îngreunează traficul și poate fi ușor lovit de șoferi. Mesajul a fost postat pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”:

Pe Bulevardul Ion Mihalache. Am fost la un pas să lovesc semnul în plin când am vrut să trec de pe banda 2 pe banda 1.

Bucureștenii care au văzut postarea și-au exprimat nemulțumirea față de situația creată de proprietarul restaurantului care a pus semnul în mijlocul drumului pentru a „rezerva” locurile de parcare. În plus, aceștia l-au îndemnat pe șofer să contacteze poliția. Oameni au făcut următoarele comentarii:

  • „Au unii niște impresii pe planeta asta de zici că până și strada e a lor. Uita toata lumea de bunul simț.”
  • „Sună la 112 și spune că cineva a amplasat un totem care pune în pericol siguranța rutieră!”
  • „Trebuia să suni la poliție să vină să-l amendeze pe „descurcărețul” care l-a pus acolo.”
  • „Chiar pe bandă în zona cu indicatoare de oprirea interzisă. Cred că într-o țară civilizată închideau coșmelia și îl trimiteau pe patron acasă.”

Șoferul care a atras atenția asupra semnului pus în mijlocul drumului a spus că l-a mutat de acolo.

 
M-am întors pentru a-l muta și pentru a mă certa cu proprietarul restaurantului, dar era dimineață și nu am găsit pe nimeni.

Amplasarea ilegală a unui semn în mijlocul drumului poate reprezenta o amenințare la adresa siguranței celor ce participă la trafic.

Vezi si alte articole...