miercuri, mai 29, 2024

Șezlongurile și hamace, montate în două parcuri din Sectorul 6

Din OrasȘezlongurile și hamace, montate în două parcuri din Sectorul 6

În a doua zi de Paște, ultima zi liberă din această mini-vacanță, locuitorii din București au avut oportunitatea de a se relaxa în două parcuri din Sectorul 6. Primăria a anunțat cetățenii că în Parcul Crângași au fost instalate șezlonguri, în timp ce în Parcul Liniei au fost amplasate hamace pentru odihnă. Aceste facilități au fost confecționate de către angajații din cadrul ADPDU și au fost integrate în peisajul verde al zonelor administrate. Astfel, cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de soare în ultima zi liberă din mini-vacanță sunt invitați să viziteze:

Parcul Liniei – unde vor găsi hamace, Parcul Crângași – unde sunt disponibile șezlongurile. Aceste inițiative oferă oamenilor posibilitatea de a petrece timp în aer liber înainte de a reveni la activitățile zilnice. Mesajul transmis de Primărie este următorul:

„Ce poate fi mai relaxant în a doua zi de Paște decât o porție de leneveală într-un hamac sau șezlong. Le găsiți în natură”.

Administrația publică le-a atras atenția cetățenilor în privința pieselor de mobilier urban, rugându-i să le protejeze și să evite deteriorarea lor. În special, părinții sunt îndemnați să împiedice copiii să tragă de hamace, deoarece cadrul acestora este din lemn și prezintă riscul de rupere. Totodată, li s-a adus la cunoștință că nu este permisă utilizarea simultană a aceluiași hamac de către mai multe persoane.

„Vă rugăm să nu le țineți ocupate foarte mult timp, pentru a se putea bucura și alții de ele”, a mai spus Primăria.

 

Vezi si alte articole...