joi, iulie 18, 2024

Startup-ul BookTes acoperă 163 de localități din țară și 250 de instituții culturale

TehnologieStartup-ul BookTes acoperă 163 de localități din țară și 250 de instituții culturale

BookTes, un startup care digitalizează operatorii de experiențe culturale și turistice va incheia anul 2022 cu o acoperire de 163 localități, 250 de instituții culturale și 1.000 de experiențe, în creștere cu 40% față de finele anului 2021.

În acest an au fost lansate noi instrumente digitale de tip bundle, cum este biletul unic, includerea între parteneri a unor muzee și destinații mai puțin cunoscute, completarea platformei cu experiențe de vizitare virtuale.

În total, pe platformă sunt disponibile 13 bilete unice digitale în 8 județe- Buzău, Iași, Prahova (Sinaia, Ploiești), Brașov, Dâmbovița (și Târgoviște), Constanța, Alba, Suceava. Peste 47% din biletele vândute în acest an au fost pentru muzee.

Platforma BookTes a reușit să atragă și clienți din afara României, un procent de 30% din totalul utilizatorilor fiind reprezentat de vizitatori internaționali.

BookTes are obiectivul de a facilita accesul publicului la cele mai interesante locuri și evenimente din România și accesul operatorilor culturali și de turism la un mijloc simplu de a gestiona promovarea, vânzarea de bilete și raportarea financiară.

În prezent, compania are o echipă de 5 persoane, acoperă 41 de județe și peste 1.000 de locuri și evenimente.

Vezi si alte articole...