sâmbătă, iunie 15, 2024

„Străzi deschise, București” vine cu noi restricții de circulație în acest weekend. Unde anume?

Din Oras„Străzi deschise, București” vine cu noi restricții de circulație în acest weekend. Unde anume?

În acest weekend, bucureștenii sunt invitați să participe la o nouă ediție a evenimentului urban „Străzi deschise, București”. Ca de obicei, evenimentul vine însă cu restricții de trafic în Capitală. Pe lângă Calea Victoriei, șoferilor nu le va fi permis accesul nici pe strada Zizin din Sectorul 3.

În zilele de sâmbătă și duminică, oamenii sunt încurajați să se plimbe pe străzile orașului, care sunt închise în contextul desfășurării evenimentului „Străzi deschise, București – Promenadă urbană”. Brigada Rutieră București a instituit restricțiile de circulație pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului și siguranța participanților.

Astfel, mașinile nu vor putea trece pe Calea Victoriei între Bulevardul Dacia și Splaiul Independenței. Cu toate acestea, circulația în intersecții nu va fi afectată, iar Calea Victoriei va putea fi traversată pe Bulevardul Dacia, Strada Știrbei Vodă, Strada Ion Câmpineanu și Bulevardul Regina Elisabeta. Pistele de biciclete de pe aceste artere vor fi de asemenea închise.

În ceea ce privește strada Zizin din Sectorul 3, traficul va fi închis între Strada Foișorului și Strada Brândușelor începând de sâmbătă, 18 mai, ora 07:00, până luni, 20 mai, ora 02:00. Astfel, șoferii nu vor putea circula pe această arteră și vor trebui să o ocolească în acest weekend.

Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei, prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism, alături de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București, în calitate de operatori zonali.

Vezi si alte articole...