joi, februarie 29, 2024

Surse: Medic de la Spitalul Polizu, internat în stare gravă, după ce s-a împușcat cu un pistol cu gloanțe de cauciuc

Din OrasSurse: Medic de la Spitalul Polizu, internat în stare gravă, după ce s-a împușcat cu un pistol cu gloanțe de cauciuc

Un bărbat de 58 de ani s-a împușcat, joi, 11 mai, cu un pistol cu bile de cauciuc, în București. Potrivit informațiilor obținute de Libertatea, bărbatul este medic la Spitalul Clinic „Gheorghe Polizu”. A fost transportat la Elias, în stare gravă.

Potrivit comunicatului Poliției Capitalei, agenții de la Secția 5 au fost sesizați cu privire la faptul că „o persoană ar fi rănită, în urma folosirii unei arme neletale”.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și „un echipaj medical care a preluat persoana și a transportat-o la o unitate spitalicească”.

Potrivit primelor informații obținute de ziar, bărbatul internat în stare gravă la Spitalul Elias este medic la Spitalul Polizu.

Pistolul cu bile de cauciuc, de tip airsoft, achiziționat în 2021, era deținut legal.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, „în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a mai transmis Poliția.

Surse din anchetă au declarat pentru Libertatea că doctorul care a vrut să se sinucidă s-a împușcat în cap și a fost găsit de fata lui, care a sunat la 112.

Telverde Antisuicid: Pentru consiliere în situaţii de criză suicidară puteţi contacta Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului între 19.00 și 7.00 la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea) sau prin e-mail la sos@antisuicid.ro

Vezi si alte articole...