luni, iulie 15, 2024

Târgul de adopții organizat de ASPA, sâmbătă, în Parcul Herăstrău, va avea program scurt

Din OrasTârgul de adopții organizat de ASPA, sâmbătă, în Parcul Herăstrău, va avea program scurt

Din cauza caniculei din București, ASPA a anunțat că târgul de adopții din Parcul Herăstrău, programat pentru sâmbătă, 13 iulie 2024, va avea un program scurtat. Organizatorii îi sfătuiesc pe bucureșteni să vină dimineața devreme pentru a interacționa cu câinii disponibili spre adopție.

Temperaturile se vor ridica la 38 de grade Celsius la umbră în București sâmbătă. Datorită caniculei și disconfortului termic accentuat, ASPA a decis să reducă programul târgului de adopții din Parcul Herăstrău.

„Am decis să reducem durata târgului de adopții pe care îl organizăm sâmbătă, 13 iulie, în Parcul Regele Mihai I al României (Herăstrău), din cauza temperaturilor ridicate care vor atinge valori inconfortabile atât pentru oameni cât și pentru câini”, transmite ASPA București într-o postare pe pagina de Facebook.

Astfel, cei interesați să adopte un cățel la târgul din Parcul Herăstrău sunt așteptați să vină în intervalul orar 09:00 – 12:00 sâmbătă.

„Dacă v-ați hotărât să adoptați un câine, veniți încă de dimineață pentru a-i cunoaște, pentru a discuta cu colegii noștri și pentru a încheia actele necesare adopției”.

În plus, cei care adoptă un cățel la târgul din Parcul Regele Mihai I al României vor primi și diverse surprize oferite de sponsori, printre care se numără MAXI PET România, Pedigree România, Zen Pet Club, Petradar, Starbucks România și Scoala de Educație, Psihologie și Dresaj Canin – Daniel Manea.

Târgul de adopții are loc la intrarea de la Piața Charles de Gaulle. De asemenea, în toată luna iulie, ASPA București organizează o campanie de sterilizare și microcipare gratuită pentru câinii de rasă comună cu stăpân, precum și o campanie de sterilizare pentru pisicile de rasă comună fără stăpân.

Vezi si alte articole...