luni, iulie 22, 2024

TAROM are un nou director general. Culmea, nu este politruc

ActualitateTAROM are un nou director general. Culmea, nu este politruc

TAROM are un nou director general, incepand de miercuri, 4 ianuarie 2023, in persoana lui Costin Iordache, care ocupa functia de director financiar in cadrul companiei, a anuntat Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI).

„Astazi, 4 ianuarie 2023, Consiliul de Administratie al Companiei Nationale de Transporturi Aeriene Romane TAROM a luat act de ajungerea la termen a contractului de mandat al directorului general CEO -Mihaita Ursu, functie detinuta de acesta in ultimul an calendaristic si in perioada iunie 2020 – iunie 2021.

In acest sens, tinand cont de necesitatea asigurarii unei continuitati in demersurile initiate de catre companie, Consiliul de Administratie al Companiei Nationale de Transporturi Aeriene Romane TAROM l-a numit in functia de Director General interimar pe domnul Costin Iordache, care la data numirii ocupa functia de director financiar in cadrul companiei”, se precizeaza in comunicatul MTI.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane – TAROM a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Operatorul aerian national opereaza peste 50 de destinatii proprii si destinatii deservite de partenerii code share cu o flota de 29 de aeronave. TAROM este membru al Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

Vezi si alte articole...