sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

The Times: O refugiată din Ucraina, care era în casa fraților Tate când au fost arestați, îi apără: „Îi cunosc și nu au putut face asta”

Din OrasThe Times: O refugiată din Ucraina, care era în casa fraților Tate când au fost arestați, îi apără: „Îi cunosc și nu au putut face asta”

O tânără refugiată din calea războiului din Ucraina s-a numărat printre femeile găsite de polițiști în casa lui Andrew Tate, atunci când influencerul a fost arestat, pe 29 decembrie, la București, scrie cotidianul britanic The Times, care a luat legătura cu aceasta.

Refugiata, care a spus că se numește Lisa, a confirmat pentru The Times că a fost interogată de polițiști, după ce aceștia au percheziționat casa fraților Tate, înainte ca acesta să fie arestat sub acuzația de viol și trafic de persoane.

Contactați de Libertatea, reprezentanții DIICOT nu au răspuns, până în acest moment, la solicitările ziarului de a confirma prezența ucrainencei în vila din Voluntari a britanicilor.

Potrivit The Times, Lisa locuia acolo de o lună. „Tot ce a spus poliția nu este adevărat”, a declarat tânăra ucraineancă pentru ziarul britanic.

„Îi cunosc și nu au putut face asta. Fetele care locuiesc aici nu trebuie să facă nimic. Sunt fete bune”, a susținut ea. „Ceea ce spune poliția știu că este neadevărat. Nu au nicio dovadă.”

Lisa a spus că a fost invitată să locuiască în casa de 360.000 de dolari cu asistenta lui Tate de către două colege românce care stau și ele acolo. Câștiga în jur de 4.000 de dolari pe lună, a spus ea, susținând că banii veneau din clipuri comice postate pe TikTok.

Lisa a spus ziarului britanic că îi cunoștea bine pe frații Tate, întâlnindu-i pentru prima dată în urmă cu aproximativ trei ani, la o petrecere la Kiev, când lucra în marketing pentru un agent imobiliar.

Ea a spus că Andrew Tate, fostă vedetă de reality show, „se comportă” ca un misogin care stârnește ură „doar pentru spectacol”.

„Nu este așa în viața reală”, a susținut Lisa despre fostul kickboxer și a spus că victimele violului ar trebui să „fie trase la răspundere” pentru atacurile lor.

„Nu cred nimic rău despre ei, îi cunosc de mult timp”, a spus ea despre cei doi frați arestați.

Lisa a povestit că frații Tate i-au spus că afacerea lor cu videochat și sex online a fost „cu foarte mult timp în urmă, poate când aveau 23 sau 24 de ani și au făcut primul lor milion de dolari”.

„Au atât de mulți bani. Nu pot câștiga atât de mulți bani din videochat”, susține tânăra.

La perchezițiile în casa din Voluntari a fraților Tate, Lisa spune că poliția „a verificat totul” și a confiscat două laptopuri, inclusiv pe al ei. „Poliția a vrut să știe ce fac eu pentru a-mi câștiga existența. Le-am spus că primesc plăți pentru refugiați din Ucraina și le-am arătat fiecare document și au spus OK”, a spus ea.

Tate, care s-a mutat pentru prima dată în România în 2017, și-a transferat controlul asupra site-ului său și asupra afacerilor sale de consultanță vara trecută, la câteva luni după ce a fost investigat. Inițial, le-a transferat pe amândouă iubitei sale, Georgiana Naghel, un cetățean american în vârstă de 28 de ani, care este una dintre cele două femei așa-numite „îngerii lui Tate”, arestate alături de kickboxer și de fratele său.

Compania sa de management și consultanță, Emory Andrew Tate & Son, a fost ulterior asociată de o companie din Dubai, care are legătură cu influencerița americană de pe TikTok Abigail Tyson.

Tyson are un cont OnlyFans și a postat imagini cu ea pozând cu unele dintre mașinile sport extrem de scumpe ale lui Tate.

Vezi si alte articole...