miercuri, februarie 21, 2024

Tinerii din Sectorul 2 sunt invitați să ia parte la proiectul de oratorie „Find your voice!”

Din OrasTinerii din Sectorul 2 sunt invitați să ia parte la proiectul de oratorie „Find your voice!”

Primăria Sectorului 2 lansează invitația către tinerii interesați să participe la ateliere gratuite de oratorie și dicție în cadrul proiectului „Find your voice!”. Tinerii care doresc să își dezvolte abilitățile de vorbit în public sunt încurajați să se înscrie în acest program.

Participanții la proiect vor avea oportunitatea de a participa la diverse workshop-uri în cadrul cărora vor învăța cum să-și exprime ideile în mod clar și concis, folosindu-se de tehnicile de dicție. Proiectul este conceput pentru a ajuta tinerii să dobândească abilități de comunicare eficientă și să se simtă mai încrezători atunci când vorbesc în public.

Pentru a se înscrie în proiect, tinerii interesați pot completa un formular online.

„Invităm tinerii interesați să își dezvolte abilitățile de vorbit în public să se înscrie în proiectul „Find your voice!”, un proiect organizat de Asociația Better Youth, cofinanţat de Primăria Sectorului 2.

🗣 La aceste workshop-uri, tinerii vor învăța să se exprime clar și concis cu ajutorul dicției, să își ordoneze ideile, să își stăpânească emoțiile și să își adapteze discursul în funcție de publicul țintă”.

La finalul acestui proiect, participanții vor avea oportunitatea să susțină un discurs în fața unui public, conform informațiilor postate de Primăria Sectorului 2 pe pagina lor de Facebook.

📯 „La sfârşit participanții vor susţine un discurs în fața unui public, pentru a pune în practică toate elementele învățate la cursuri”.

Atelierul „Find your voice!” este deschis pentru persoanele cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani, care au domiciliul în Sectorul 2. Pentru a se înscrie, elevii trebuie să fie înregistrați într-o unitate de învățământ din acest sector. Cei interesați să participe la cursurile de oratorie pot completa formularul online disponibil AICI.

Vezi si alte articole...