sâmbătă, iulie 20, 2024

Trei turiști greci, internați în continuare, în urma accidentului de la intrarea în Pasajul Unirii. Care este starea lor

Din OrasTrei turiști greci, internați în continuare, în urma accidentului de la intrarea în Pasajul Unirii. Care este starea lor

Cele trei persoane care se afla încă internate, în urma accidentului care a avut loc pe 23 decembrie, sunt „stabile și conștiente”, a transmis Ministerul Sănătății, pe 27 decembrie, într-un comunicat.

Potrivit Ministerului Sănătății, femeia care a fost internată la Terapie Intensivă la Spitalul Floreasca are „o evoluție favorabilă și va fi transferată în secția de chirurgie a unității medicale”.

Comunicatul nu oferă detalii despre rănile suferite de ceilalți doi turiști aflați în continuare în spital.

Accidentul a avut loc pe 23 decembrie, fiind soldat cu 24 de răniți și un deces. Autovehiculul a rupt limitatorul de înălţime aflat înaintea Pasajului Unirii. În urma impactului, plafonul vehicului a fost distrus complet.

Momentul impactului dintre autocarul grecesc și limitatorul de înălțime de la intrarea în Pasajul Unirii a fost surprins de camerele de supraveghere.

Imaginile arată cum autocarul acroșează limitatorul, iar acesta se prăbușește aproape imediat peste plafon, distrugând vehiculul și strivind pasagerii.

Vezi si alte articole...